Life

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viață. Ce a făcut micuța Josephine

Gina Pistol este cea mai fericită mămică, iar de curând fetița sa i-a dat încă un motiv de bucurie. Prezentatoarea a dezvăluit faptul că Josephine a făcut primii pași.
20.12.2021 | 19:36
Gina Pistol si Smiley traiesc cele mai frumoase momente din viata Ce a facut micuta Josephine
ADVERTISEMENT

De când a devenit mămică, Gina Pistol și-a dedicat tot timpul fetiței sale.

Vedeta a revenit de curând la muncă, dar are mare grijă să nu rateze niciun moment important din viața micuței Josephine.

Iubita lui Smiley este foarte mândră pentru că fetița a făcut primii pași și a împărtășit totul cu fanii săi.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viață. Ce a făcut micuța Josephine

Gina Pistol își ține la curent fanii cu toate noutățile din viața sa de când a devenit mămică. Vedeta postează o mulțime de poze în care apare fiica sa.

Chiar dacă a revenit la muncă, cunoscuta prezentatoare este o mămică foarte grijulie și tot timpul liber îl petrece cu Josephine. Își face totuși timp și postează mereu fotografii pentru a le arăta fanilor tot ce se întâmplă în viața ei. Așa se face că nu putea rata o etapă extrem de importantă în evoluția copiilor. Primii pași.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care le-a arătat internauților cum învață Josephine să meargă. Și pentru că fetița este foarte energică, blondina a recunoscut că a început să aibă dureri de spatele.

“Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că merge încât nu-i pot lua aceasta bucurie chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol a vorbit despre un al doilea copil

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021. În urmă cu ceva ani, doctorii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată, așa că atunci când a aflat că va avea un copil bucuria a fost și mai mare. După ce a născut-o pe Josephine, a început să fie întrebată tot mai des dacă își dorește un al doilea copil.

Aceasta a spus de fiecare dată că deocamdată vrea să se bucure de momentele speciale și consideră nașterea fetiței un adevărat miracol.

ADVERTISEMENT

“Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. ‘Eh, când un copil?’ După ce faci un copil, nici nu a prins bine… ‘și al doilea copil când?’.

Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră.

Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT