Sport

Gino Iorgulescu și Mihai Rotaru, gest emoționant pentru o legendă a Craiovei Maxima care a suferit un AVC

Gino Iorgulescu și Mihai Rotaru au sărit în ajutorul unui component al Craiovei Maxima care a suferit un AVC. Soția acestuia, declarații emoționante.
06.04.2024 | 10:17
Gino Iorgulescu si Mihai Rotaru gest emotionant pentru o legenda a Craiovei Maxima care a suferit un AVC
Marian Bîcu a jucat la Universitatea Craiova în perioada 1982-1989. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu și Mihai Rotaru nu au putut rămâne indiferenți la suferința lui Marian Bîcu, fostul jucător al Craiovei Maxima, care a suferit un atac vascular cerebral.

Gino Iorgulescu, Mihai Rotaru și jucătorii Craiovei Maxima s-au unit pentru a-l ajuta pe Marian Bîcu

Jucătorii Craiovei Maxima s-au mobilizat imediat și au strâns o sumă de bani după ce au auzit că fostul lor coechipier trece prin clipe groaznice și a ajuns la Spitalul Județean Craiova: „Îl felicităm pe fostul nostru coleg de echipă națională pentru gestul pe care LPF-ul l-a făcut pentru Marian Bîcu. Gino Iorgulescu rămâne un adevărat domn și nu a ezitat să îl ajute pe Marian după ce i-a aflat situația.

ADVERTISEMENT

Repet: Îl felicităm încă o dată pe Gino Iorgulescu pentru gestul pe care Liga l-a făcut pentru ajutorul lui Marian Bîcu”, au tranmis legendele Universității conform ProSport.

Se pare că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis să contribuie financiar pentru Marian Bîcu din fondul destinat ajutorării foștilor fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu și Mihai Rotaru au emoționat-o până la lacrimi pe soția legendei Craiova Maxima

Lili Bîcu a ținut și ea să le mulțumească lui Gino Iorgulescu și Mihai Rotaru și tuturor celor care i-au fost aproape în aceste momente grele: „Sunt extrem de emoționată și vă rog să mă credeți că îmi dau lacrimile când vorbesc acum despre ceea ce i s-a întâmplat soțului meu, dar și despre absolut toți oamenii care ne-au ajutat. Vreau să vă anunț că azi s-a întâmplat cu adevărată minune dumnezeiască.

Soțul meu a putut să meargă și să facă câțiva pași cu ajutorul bastonului. De vorbit, vorbește din nou de mai multe zile și sunt convinsă că o să își revină și mai bine după ce vom termina recuperarea”, a anunțat aceasta despre starea de sănătate a fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi niște urări speciale pentru patronul Universității Craiova: „Însă, doresc în primul rând să le mulțumesc din tot sufletul meu domnilor Mihai Rotaru și Ovidiu Costeșin. Domnul Rotaru s-a implicat enorm și îi mulțumesc din suflet pentru ajutorul nostru. La fel de recunoscătoare îi sunt și domnului Ovidiu Costeșin. Toată familia Universității Craiova s-a implicat”.

Marian Bîcu, clipe de coșmar în ultimele 4 săptămâni: „Mă aflu în cel de-al treilea spital”

Soția fostului jucător al Universității Craiova și-a petrecut ultimele săptămâni zbătându-se pentru viața sa: „Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor medicilor din spitalele prin care eu am trecut cu soțul meu într-o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Acum mă aflu în cel de-al treilea spital, undeva la Balotești. Sunt internată alături de soțul meu. Le mulțumesc din suflet tuturor medicilor și managerilor din aceste spitale, cel care au contribuit la salvarea soțului meu.

După data de 12 aprilie ne vom întoarce acasă la Craiova, dar nu cred că vom sta mult, deoarece mi s-a recomandat ca soțul meu să meargă undeva în aceste următoare șase luni să își continue recuperarea”.

Greul nu a trecut pentru Marian Bîcu. Urmează jumătate de an de recuperare”

Lili Bîcu știe însă că nu a trecut încă greul: „Are mare nevoie în aceste șase luni de după AVC să facă recuperare. Vom vedea dacă o vom face la Craiova sau vom merge în altă parte. Voi discuta și eu cu medicii și cu apropiații noștri.

Dar, nu vreau să închidem discuția până nu le voi aduce mii de mulțumiri lui Gheorghiță Geolgău, Rodion Cămătaru, Silviu Lung, Sorin Cârțu, Gabi Boldici, Pavel Badea, dar absolut tuturor celor din Craiova Maxima care ne-au ajutat. Nu vreau să uit vreun nume, iar dacă am uitat îmi cer mii de scuze domnilor respectivi.

Craiova Maxima nu l-a uitat pe soțul meu, iar noi le suntem recunoscători. Domnul Geolgău mi-a comunicat că s-a luat legătura și cu Gino Iorgulescu, iar dânsul ne-a ajutat. Îi mulțumesc și LPF-ului pentru tot. Îi mulțumesc domnului Gino Iorgulescu pentru absolut tot, din tot sufletul meu!”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,90” este cota pentru „sub 2,5” la meciul FCSB - Universitatea Craiova