Life

Giorgos Athanasiadis, dezvăluiri sincere despre relația cu Elena Ionescu: “Este o persoană importantă pentru mine”

Giorgos Athanasiadis a vorbit despre relația cu Elena Ionescu. Cei doi nu sunt de mult timp împreună, dar lucrurile au devenit serioase.
10.01.2023 | 09:15
Giorgos Athanasiadis dezvaluiri sincere despre relatia cu Elena Ionescu Este o persoana importanta pentru mine
Giorgos Athanasiadis a vorbit despre relația cu Elena Ionescu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giorgos Athanasiadis a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Elena Ionescu. Cei doi sunt doar de câteva luni împreună, dar legătura lor este foarte strânsă. Artista a mers la familia partenerului ei de sărbători.

Ce a spus Giorgos Athanasiadis despre relația cu Elena Ionescu

Elena Ionescu și iubitul ei nu sunt împreună de foarte mult timp, însă lucrurile au devenit deja destul de serioase între ei.

ADVERTISEMENT

Giorgos Athanasiadis spune că el și fosta solistă a trupei Mandinga încă sunt în perioaa de cunoaștere, dar se înțeleg foarte bine.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au bucurat de o vacanță la Vatican, acolo unde au profitat de momentele petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis au plecat și într-o vacanță în Grecia.

“Este ceva frumos și suntem la început. Suntem în perioada în care ne cunoaștem, totul decurge natural. Am fost în Grecia, am fost acasă de sărbători.

Este un moment important, este o persoană importantă pentru mine, așa că am vrut să-mi fie alături.”, a declarat iubitul Elenei Ionescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artista i-a cunoscut deja pe părinții partenerului ei, după cum a dezvăluit acesta în cadrul unui interviu. Aceștia au luat împreună masa de sărbători, potrivit spynews.ro.

“Părinții mei au mare încredere în mine, nu trebuie să o cunoască deoarece sunt bazați pe alegerile mele și au încredere.

ADVERTISEMENT

Este o relație frumoasă și ne înțelegem bine.”, a mai spus Giorgos Athanasiadis.

Ce a spus Elena Ionescu despre relația cu noul iubit

Recent, Elena Ionescu a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Giorgos Athanasiadis. Cei doi locuiesc deja împreună, iar lucrurile s-au desfășurat natural între ei.

“Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă.”, a declarat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Câștigătoarea de la Survivor România 2020 a mai precizat că nu ar spune nu dacă ar fi să se căsătorească cu iubitul ei. În acest moment, vedeta vrea doar să fie fericită alături de partener și nu se gândește la căsătorie.

ADVERTISEMENT