Life

Giovana și Sese de la Mireasa, ruptură inevitabilă? Fanii show-ului au reacționat după înjurăturile adresate reciproc

Giovana și Sese de la Mireasa intră tot mai des în clinciuri. Băiatul are temeri în privința relației sale, iar fanii reality-show-ului matrimonial au explodat după ultimele disensiuni dintre cei doi.
15.06.2022 | 17:04
Giovana si Sese de la Mireasa ruptura inevitabila Fanii showului au reactionat dupa injuraturile adresate reciproc
Giovana și Sese, concurenți la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Giovana și Sese de la Mireasa se contrazic din ce în ce mai des, iar telespectatorii Antenei 1 au ținut să îi atragă atenția concurentului în legătură cu intențiile reale ale blondinei.

Giovana și Sese, înjurături în casa Mireasa

De la iubire la înjurătură pare să fie un singur pas în casa Mireasa! Giovana și Sese și-au vorbit în ultima vreme fără să mai țină cont de respect, pronunțând cuvinte pentru care producția show-ului a trebuit să bage ”beep”!

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la faptul că partenerul timișorencei i-a reproșat iubitei sale că este îngândurată și absentă în relație. Giovana i-a zis că se gândește la ce se întâmplă acasă și că nu are nimic personal cu el.

Băiatul a tras imediat o concluzie pripită, insinuând că se gândește la o anumită persoană de acasă, un posibil băiat. Giovana și-a ieșit din minți și i-a tăiat macaroana iubitului ei, însă nici Sese nu s-a lăsat mai prejos și i-a zis câteva.

ADVERTISEMENT

„Mă târăști în noroi, în p**a mea!”, au fost cuvintele extrem de neplăcute spuse de Sese, după care i-a dat drumul din mână Giovanei, arătându-i că s-a săturat de felul în care tergiversează anumite subiecte.

În direct, cei doi au declarat că nu sunt foarte mândri de comportamentul lor, încercând să dreagă busuiocul după imaginile pe care le-a văzut toată lumea și care numai iubire nu arătau!

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii au reacționat dur

De altfel, fanii reality-show-ului matrimonial au taxat-o dur pe Giovana. Internauții au scris pe pagina de Youtube a emisiunii că Sese trăiește o mare iluzie și că Giovana îi va da papucii dacă se va vedea cu marele premiu în portofel.

„Domnișoara asta scoate ce e mai rău din oricine; Cam târziu te-ai trezit, Sese. Ai început să vezi la Giovana ce îți spuneau toți la începutul relației!; 

ADVERTISEMENT

Dacă asta e iubire, vai de capul lor! Să se înjure la început de relație, n-am mai pomenit; Păi dacă bea bețivanca asta…; Halal iubire!”,sunt câteva dintre comentariile oamenilor, exprimate pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: