Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali a trăit cu sufletul la gură calificarea României: “Speram să nu cădem psihic!”

Giovanni Becali a avut emoții după ce Israel a reușit să deschidă scorul încă din startul meciului. Din fericire, tricolorii au revenit în joc, iar România este calificată la Euro.
20.11.2023 | 14:08
Giovanni Becali a trait cu sufletul la gura calificarea Romaniei Speram sa nu cadem psihic
Giovanni Becali DEZVALUIE SECRETELE CALIFICARII Romaniei la EURO 2024. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după ce a reușit să învingă Israel cu 2-1. Startul partidei i-a dat mari emoții lui Giovanni Becali. “Tricolorii” au fost conduși încă din minutul 2 al partidei și exista riscul ca formația lui Edi Iordănescu să cadă din punct de vedere psihic.

România i-a dat emoții lui Giovanni Becali

“Am avut emoții la primul gol al celor din Israel de la începutul partidei. Am crezut că intrăm iar într-o cădere psihică, dacă nu fizică. Dar totul s-a reglat, iar la scor egal eram aproape sigur că o să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, Israel trece prin momente grele. Probabil a și suferit din această cauză, dar au jucat fotbal, s-au dăruit, au vrut să câștige, să ne facă zile fripte. Norocul nostru poate fi chiar acest război.

Și starea lor de spirit. Ne-a încurajat, ne-a dat acest elan să mergem la un Campionat European atât de râvnit. Sper ca această generație, pentru că este o generație formată acum 4 ani la U21, care acum au 25-26 de ani, să ne mai ducă la un Campionat European și Mondial pentru că merită”, a declarat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

România – Elveția va determina câștigătoarea grupei

Cu un meci înainte de finalul campaniei de calificare, România ocupă primul loc în grupă cu 19 punte în 9 meciuri jucate. Pe locul doi se află Elveția. Formația pregătită de Murat Yakin se află la două lungimi în spatele “tricolorilor”.

“Chiar dacă această grupă la început ni s-a părut favorabilă, sorții au fost de partea noastră, dar iată că nu mai sunt echipe slabe. Malta se ține bine, Moldova la fel, Luxemburg și-a făcut echipă. Nu mai există echipe slabe.

ADVERTISEMENT

Sper că prin rezultatul pe care îl obținem cu Elveția, dacă facem un meci egal, ne calificăm primii în grupă. Nu știu dacă vom fi în urna a doua; depinde de toate calculele și de cine se califică. Dar dacă noi ne calificăm de pe primul loc, vom avea un avantaj imens.

Jucătorii se vor convinge că au ajuns la maturitate, că nu vor merge acolo să se facă de râs, și ne vom lupta să ieșim din grupă. Ca valoare, suntem acolo, iar totul depinde de acest meci cu Elveția. Depinde în ce grupă vom cădea, și dacă avem puțin noroc, putem ieși din grupă”, a completat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Giovanni Becali a trait intens calificarea Romaniei

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată