Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali, anunț despre transferul lui Moruțan: „Va fi împrumutat”. Exclusiv

Giovanni Becali a făcut lumină în ceea ce privește viitorul lui Olimpiu Moruțan. Agentul FIFA a dezvăluit pentru FANATIK viitoarea a mijlocașului deținut de Galatasaray.
04.08.2023 | 15:33
Giovanni Becali anunt despre transferul lui Morutan Va fi imprumutat Exclusiv
Giovanni Becali, anunț despre transferul lui Moruțan: „Va fi împrumutat”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan nu va continua la Galatasaray în sezonul 2023-2024. Internaționalul român în vârstă de 24 de ani va fi cedat din nou sub formă de împrumut, așa cum s-a întâmplat și în ediția trecută, când a jucat la Pisa.

Unde va juca Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali: „Va fi împrumutat!”

Giovanni Becali a demontat zvonurile privind mutarea lui Moruțan la Neftchi Baku, noua echipă antrenată de Adrian Mutu. „Nu există Moruțan la Neftchi Baku. Va fi împrumutat la o echipă turcă sau italiană. Konya, Palermo sau Sampdoria”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Presa din Turcia, din Azerbaidjan și din Italia scrie despre Olimpiu Moruțan. Palermo îl vrea pe Olimpiu Moruțan, chiar dacă a plecat de la Pisa și se credea că va rămâne la Galatasaray.

Gazzetta dello Sport și celelalte siteuri de sport din Italia scriu că Moruțan e dorit de Palermo, club care i-a luat pe Valencia și pe Rivas în atac, iar Moruțan ar completa astfel tripleta ofensivă. Ar rămâne astfel în Serie B, în Italia”, a transmis jurnalistul Gabi Safta, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. 

ADVERTISEMENT

„Dacă voia să îl păstreze Galatasaray, îl păstra. Știi cum e cu Moruțan? Cum e cu Petrila la CFR. E foarte bun, e senzațional, face diferența, ne-am lăsat și procente la el, dar l-am dat în altă parte”, a fost și părerea lui Robert Niță privind așa-zisa apreciere a lui Okan Buruk față de Olimpiu Moruțan.

„Antrenorul s-a declarat foarte mulțumit de Moruțan”

Replica lui Robert Niță a venit ca urmare a dezvăluirilor lui Victor Becali de la FANATIK SUPERLIGA, care a transmis că antrenorul Galatei, Okan Buruk. Cotat de Transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro, Olimpiu Moruțan mai are contract cu gruparea din Istanbul până învara lui 2026.

ADVERTISEMENT

Galatasaray, în primul rând, s-a pronunțat în ceea ce îl privește pe Moruțan. Face parte din lot, a efectuat cantonamentul cu ei. Depinde ce mișcări se vor mai face și la ei. Atunci va intra în calcul Moruțan. Deocamdată, ei nu iau în calcul această poveste și nu a existat nicio ofertă din țările arabe.

Există oferte din Turcia, și din alte părți cu opțiune de împrumut, dar nu de 10-15 milioane. Probabil că a anunțat Fabrizio Romano. Nu pot să vă spun că nu e normal pentru că ei nu vor deocamdată (n.r. ce echipe din Turcia vor să-l transfere pe Moruțan).

ADVERTISEMENT

În funcție de ce mai fac ei. Probabil mai pot face aranjamente să dea jucători, să ia jucători, dar antrenorul s-a declarat foarte mulțumit de Moruțan și eu vă spun că depinde mai mult de ce achiziții vor face ei în următoarele zile. 

Sunt echipe de mijlocul clasamentului, dar lor le convine mai mult dacă rămâne în Turcia pentru că îl văd, plus că își fac alte combinații, mai iau un jucător, împrumută un jucător”, a declarat Victor Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE la calitate ireproșabilă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, premiera fiecărei ediții se poate vedea doar pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Giovanni Becali, anunț despre transferul lui Moruțan: „Va fi împrumutat”

ADVERTISEMENT