Life

Giulia Anghelescu, dezvăluiri despre starea de sănătate după Covid. Prin ce trece artista

Giulia Anghelescu a dezvăluit cum se simte după ce la începutul anului a aflat că este infectată cu noul tip de coronaviurs, chiar înainte de a pleca în vacanță.
26.01.2022 | 09:35
Giulia Anghelescu dezvaluiri despre starea de sanatate dupa Covid Prin ce trece artista
Giulia Anghelescu, dezvăluiri despre starea de sănătate. Cum se simte după vindecarea de Covid. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit detalii despre starea de sănătate după Covid-19, precizând că a rămas cu câteva mici probleme. Vedeta are în continuare dureri articulare.

Prezentatoarea de la Prima TV a realizat că nu se poate mișca cum trebuie, deși nu mai este infectată cu Covid-19. Frumoasa brunetă a rămas cu niște dureri care îi dau dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Având în vedere problemele cu care se confruntă acum Giulia Anghelescu le-a mărturisit fanilor că abia așteaptă să-i treacă și să se bucure de vacanța amânată la început de an.

Giulia Anghelescu, dezvăluiri despre starea de sănătate. Cum se simte după vindecarea de Covid

Giulia Anghelescu și familia sa ar fi trebuit să plece la ski, în Austria. Călătoria a fost amânată, iar timp de 14 zile artista și cei dragi, soțul și copiii Antonia Sabina și Eduard Mikael, au stat în izolare la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Bruneta și partenerul ei de viață, Vlad Huidu, au încercat să-și ocupe timpul cu tot felul de distracții și chiar au făcut glume unul pe seama celuilalt. Acum se pregătesc cu toții de vacanță.

„Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețile, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane.

ADVERTISEMENT

Nu pot decât să mă bucur, sper măcar să mă mai lase până plecăm în vacanță, că eu așa nu pot să schiez. O să treacă și astea”, a dezvăluit cântăreața pe contul de Instagram.

Giulia Anghelescu, pregătită de o nouă vacanță

Giulia Anghelescu și-a anulat vacanța din Austria, dar acum este pregătită de o nouă aventură. Solista urmează să plece cu întreaga familie într-un alt sejur.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să mai adauge că și-a recuperat banii pentru concediul anulat, asta pentru că a avut grijă să încheie o asigurare în caz de coronavirus.

Concret, artista nu a pierdut nimic la capitolul finanțe, dovadă că la finalul lunii februarie va pleca la ski, doar că de această dată în Italia.

Destinația a fost aleasă de cântăreață prin prisma faptului că adoră sporturile de iarnă, cu toate că a suferit și câteva intervenții din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT