Life

Gluma făcută de Irina Rimes la o nuntă. Cum au reacționat mirii când au rămas fără tort

Irina Rimes nu duce lipsă de evenimente și de cântări, unde se ține de farse și pozne. Artista le-a arătat tuturor prin ce au trecut mirii la care a fost invitată.
08.08.2022 | 23:49
Gluma facuta de Irina Rimes la o nunta Cum au reactionat mirii cand au ramas fara tort
Irina Rimes, farsă neașteptată o nuntă. Cum au reacționat mirii rămași fără desert. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gluma făcută de jurata de la X Factor la o nuntă a fost realizată în weekend și urcată imediat pe social media. Cum au reacționat mirii când au rămas fără tort și ce s-a întâmplat când au realizat că mesenii nu au desert.

Irina Rimes, farsă neașteptată o nuntă. Cum au reacționat mirii rămași fără desert

Irina Rimes pare că s-a confruntat cu o situație neașteptată la o petrecere de nuntă, însă după numai câteva secunde de vizionare internauții realizează că este vorba de o farsă. Și este o poznă pusă la cale chiar de artistă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața le-a fost alături mirilor la cel mai așteptat moment al serii, venirea tortului, care nu s-a desfășurat conform planului. Doi ospătari au scăpat desertul uriaș, cu etaj, chiar după ce au trecut de un prag.

Toată lumea a înmărmurit, dar ales mireasa. Mirele a fost ceva mai îndrăzneț și nu s-a lăsat până nu a gustat din desert. Imaginile au fost surprinse din mai multe unghiuri pentru a observa reacțiile celor din restaurant.

ADVERTISEMENT

„Ați văzut tortul măcar. Era frumos. Cu siguranță tortul acela e bun, îmi pare rău de tortul acesta”, spune Irina Rimes, pe Instagram, care nu se poate abține să nu râdă.

„Îmi pare rău. Voi în seara asta nu o să mâncați din tortul acesta pentru că o să mâncați dintr-un tort mai bun”, completează vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, pusă pe șotii la o nuntă, în weekend

„Te-ai speriat?”, o întreabă Irina Rimes pe tânără care are ochii în lacrimi, în timp ce tortul intră pe ușa din restaurant. Mireasa uită de evenimentul nefericit și se bucură de prăjitura spectaculoasă.

„Nu! E frumos!”, a răspuns tânăra în timp ce își ștergea o lacrimă de pe obraz și după ce și-a luat o piatră de pe inimă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se pare că a fost implicată în farsa celor doi îndrăgostiți, care a fost distribuită pe TikTok și Instagram, unde a primit numeroase mesaje și aprecieri.

ADVERTISEMENT