Sport

Alexandru Cicâldău, gol în Galatasaray – Marseille! A avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul. Video

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în duelul dintre Galatasaray și Olympique Marseille, din a 5-a rundă din faza grupelor Europa League. Fostul mijlocaș al Craiovei a avut nevoie de doar 12 minute pentru a înscrie.
25.11.2021 | 20:20
Alexandru Cicaldau gol in Galatasaray  Marseille A avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul Video
Alex Cicâldău a marcat în Galatasaray - Marseille. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT
25-11-2021
18:49

Alexandru Cicâldău a provocat și un autogol

În minutul 30 al confruntării, Alexandru Cicâldău a fost din nou decisiv pentru Galatasaray provocând un autogol, după o centrare perfectă, deviată în proprie poartă de Caleta-Car.

La șase minute distanță, Alexandru Cicâldău a fost implicat într-o busculadă, primind cartonașul galben din partea arbitrului.

Alexandru Cicâldău confirmă încă o dată că venirea sa la Galatasaray a fost de bun augur, turcii plătind nu mai puțin de 6.500.000 de euro pentru a-l transfera în vară de la Universitatea Craiova.

În acest moment, Alexandru Cicâldău a ajuns la un total de patru goluri pentru Galatasaray din luna august până în prezent, fiind unul dintre fotbaliștii pe care Fatih Terim se bazează.

ADVERTISEMENT

Gol Alexandru Cicâldău în Galatasaray – Marseille

Alexandru Cicâldău a înscris la doar 12 minute de la startul confruntării dintre Galatasaray și Marseille, fiind de altfel prima reușită din cupele europene pentru mijlocașul român pentru gruparea „Cimbom”.

Golul mijlocașului român a venit în urma unei pase decisive oferite de Sofiane Feghouli, internațional algerian și fost jucător la Valencia sau West Ham United.

ADVERTISEMENT

În minutul 30, internaționalul român a contribuit decisiv și la cel de-al doilea gol marcat de Galatasaray, centrarea sa fiind deviată în propria poartă de Caleta-Car.

Olimpiu Moruțan este doar rezerză pentru confruntarea cu Marseille, dar probabil Fatih Terim îl va introduce în a doua repriză pe fotbalistul adus în vară de la FCSB.

ADVERTISEMENT

  • 24 de ani are Alexandru Cicâldău

Într-un interviu recent acordat presei din Turcia, Alex Cicâldău a recunoscut că are planuri mărețe la Galatasaray și a spus că vrea să scrie istorie pentru clubul la care Gică Hagi a strălucit în trecut:

„Sunt conștient de așteptările de aici. Muncesc în fiecare zi pentru a deveni mai bun. Trăiesc un vis aici la Galatasaray și îmi doresc să fac istorie cu acest club uriaș!”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, contează mereu echipa!”

La finalul unui meci din campionat cu Beșiktaș, scor 1-2, Alexandru Cicâldău a recunoscut că pentru el cel mai important este ca echipa să joace bine, nu să înscrie el neapărat, deși reușise să puncteze în derby:

„Pentru mine contează de fiecare dată echipa. Golul meu nu a mai contat dacă nu am reușit să câștigăm. Am luat un avantaj important cu acel gol, dar n-a fost să fie”.

„Nu putem rămâne blocați în trecut. Suntem concentrați la fiecare meci de pe teren propriu. Ne dorim să câștigăm, plecăm doar cu acest gând.

Sunt bucuros că sunt aici și vreau să îmi fac treaba cât mai bine, iar echipa să câștige tot!”, a mai spus Alexandru Cicâldău.

  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT