Sport

Gol magic din rabona sau doar un autogol? Execuția devenită virală, care i-a înnebunit pe fani. Video

Golul uluitor devenit viral a avut loc în Championship. Autorul reușitei spectaculoase a avut parte de o surpriză neplăcută.
14.02.2024 | 16:03
Gol magic din rabona sau doar un autogol Executia devenita virala care ia innebunit pe fani Video
Golul viral, care i-a înnebunit pe fani. Reușită de excepție într-un meci din Championship. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gol magic al lui Hull City în duelul cu Rotherham din etapa a 32-a din Championship. Execuția de efect a lui Jaden Philogene a dus la marcarea primului gol pentru Hull City, în minutul 71. Atacantul de doar 22 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută.

Execuția devenită virală, care i-a înnebunit pe fani

Hull City a câștigat la limită partida din deplasare cu Rotherham, scor 2-1, în etapa a 32-a din Championship. „Tigrii” au urcat pe locul 7, cu 48 de puncte în 31 de meciuri. La polul opus, pe ultimul loc, se află Rotherham, cu doar 19 puncte.

ADVERTISEMENT

Rotherham a deschis scorul în minutul 4 prin Christ Tiehi. Hull City a restabilit egalitatea în minutul 71. Jaden Philogene a anihilat apărarea adversă și a trimis o minge spre poartă din rabona. Execuția atacantului englez a devenit virală pe rețelele de socializare.

Tânărul atacant a profitat de o pasă greșită în careu. După două driblinguri de efect, culcându-și adversarul la pământ, Jaden Philogene a trimis mingea în careu prin rabona. Balonul a intrat în plasă după ce a lovit bara.

ADVERTISEMENT

Gol magic din rabona sau doar un autogol?

Totuși, golul fabulos nu a fost trecut în dreptul lui Jaden Philogene. Pe reluările video se poate observa că fundașul Cameron Humphreys deviază ușor mingea cu capul. Astfel, execuția magică nu a fost contabilizată în dreptul lui Jaden Philogene.

Golul spectaculos s-a dovedit a fi extrem de util. La doar 4 minute distanță, Noah Ohio a înscris pentru 2-1, iar tabela a rămas intactă până la final. Hull a învins cu 2-1 și continuă lupta pentru calificarea la barajul pentru promovarea în Premier League.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că golul nu i-a aparținut pe hârtie lui Jaden Philogene, fanii nu au ținut cont și au reacționat pe măsură la execuția atacantului englez. Jaden Philogene a ajuns la 7 goluri marcate în 17 partide la Hull City în actuala stagiune. Tânărul atacant englez are și 5 pase decisive.

Southampton, înfrângere neașteptată pe terenul lui Bristol City

Southampton este una dintre favorite la promovarea directă în Premier League. „Sfinții” au pierdut neașteptat pe terenul lui Bristol City, scor 1-3, în etapa a 32-a din Championship. Gazdele au deschis scorul în minutul 52 prin Bell.

ADVERTISEMENT

Avantajul lui Bristol City s-a mărit după reușitele lui Dickie și Cornick. Golul de onoare al lui Southampton a fost marcat din penalty de către Armstrong în minutul 90+5. Astfel, „Sfinții” au coborât pe locul 3, prima poziție care duce la barajul pentru promovare.

ADVERTISEMENT