Sport

Octavian Popescu, „micul Neymar” de la FCSB, a ieșit din nou la rampă. Golul fabulos reușit în cantonamentul din Antalya. Video

Octavian Popescu (20 de ani), „perla” lui Gigi Becali, a reușit cel mai frumos gol al FCSB din cantonamentul de la Belek. Un gol care aduce aminte de Neymar.
10.01.2023 | 11:50
Octavian Popescu micul Neymar de la FCSB a iesit din nou la rampa Golul fabulos reusit in cantonamentul din Antalya Video
4 milioane de euro e cota lui Octavian Popescu. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost desemnat de UEFA unul dintre cel mai promițători jucători U21 din lume, iar mijlocașul ofensiv al FCSB capătă din ce în ce mai multă încredere. Asta se vede mai ales la antrenamente.

Octavian Popescu, super gol la antrenamentele FCSB din Antalya

Octavian Popescu a postat pe pagina sa oficială de Instagram un video cu golul de excepție pe care l-a reușit la unul din antrenamentele de la baza de pregătire de la hotelul Regnum Carya.

ADVERTISEMENT

Imaginile au devenit virale în mediile de socializare, iar fanii au distribuit postarea „perlei” lui Gigi Becali.

Porecla de „micul Neymar” a devenit arhicunoscută după interviul acordat de Octavian Popescu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a mărturisit că idolul său este starul naționalei Braziliei.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu l-a învins pe Ștefan Târnovanu cu o rabona de mare efect, în stilul lui Neymar

Octavian Popescu a marcat un singur gol la turneul de la antrenamentele FCSB, unde jucătorii au fost împărțiți de către Mihai Pintilii în patru echipe. Tavi a reușit să marcheze cu o rabona de mare efect deși se afla la 7-8 metri de poartă.

Jucătorul s-a bucurat enorm pentru reușită, mai ales că unghiul nu era unul ideal, însă portarul FCSB nu a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Echipa portocalie formată din V. Crețu, Dawa, Oaidă, V. Tudor, Oct. Popescu, Compagno, a fost desemnată câștigătoare. Andrea Compagno a fost numit cel mai bun jucător, în timp ce Adrian Șut a fost golgheterul echipei.

Octavian Popescu a reușit în acest sezon la FCSB două goluri și șase pase decisive în 33 de meciuri și este evaluat la patru milioane de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, jucătorul cu cea mai mare priză la fani: „Cum era Rădoi pe vremuri”

Managerul general al FCSB a dezvăluit isteria din jurul lui Octavian Popescu, care a devenit un idol pentru zeci de mii de copii: „Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri… mulţi. Cam 9 din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum, de departe cel mai cerut tricou de la FCSB e al lui Octavian Popescu. Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost… Ok, are o perioadă mai… dar na, nu ştiu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT