Sport

Gol și penalty anulate în Poli Iași – FC U Craiova! Adrian Mititelu, șocat în lojă: „Nu se poate așa ceva!” Foto

Poli Iași și FC U Craiova s-au întâlnit în etapa a 3-a din play-out! Prima repriză a fost una de coșmar pentru arbitrul partidei, care a anulat un gol și n-a dat un penalty oltenilor, chiar sub ochii lui Adrian Mititelu.
08.04.2024 | 18:47
Gol si penalty anulate in Poli Iasi  FC U Craiova Adrian Mititelu socat in loja Nu se poate asa ceva Foto
Gol și penalty anulate în Poli Iași - FC U Craiova! Adrian Mititelu, șocat în lojă: „Nu se poate așa ceva!” Foto. Sursa foto: Captură Prima Sport 1
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Poli Iași își dispută meciul din etapa a treia a play-out-ului din Superliga României. Echipa lui Adrian Mititelu a deschis scorul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Adrian Mititelu, șocat în loja după deciziile de la VAR!

Patronul celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a rămas înmărmurit în lojă după decizia luată de VAR. Finanțatorului echipei din Bănie nu i-a venit să creadă că golul marcat de Baten, din pasa lui Chițu, a fost anulat.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, decizia luată de arbitrajul video a venit după aproximativ 10 minute, asta și din cauza poziției lu Chițu, care le-a pus probleme mari arbitrilor din camera VAR.

Golul anulat al celor de la FC U Craiova 1948 în partida cu Poli Iași
Golul anulat al celor de la FC U Craiova 1948 în partida cu Poli Iași. Sursa foto: Captură Prima Sport 1

Zece minute mai târziu, Adrian Mititelu a trecut, din nou, prin momente dificile din cauza deciziei venite din partea arbitrajului video. După ce intițial centralul partidei, Rareș Vidican, dictase lovitură de la 11 metri pentru FC U Craiova, decizia a fost anulată după verificarea VAR, decizie care l-a scos din minți pe finanțatorul echipei din Craiova.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate așa ceva”, s-a putut citi pe buzele lui Adrian Mititelu în timpul transmisiunii TV.

Penalty anulat
Penalty-ul anulat de VAR l-a adus la disperare pe Adrian Mitielu: Sursa foto: Captură Prima Sport 1.

Nicolo Napoli este prezent și el la partida dintre Poli Iași și FC U Craiova

Nicolo Napoli, tehnicianul care a fost instalat recent în funcția de antrenor al celor de la FC U Craiova, dar a fost nevoit să facă un spate pentru ca locul său a fost luat de Eugen Trică, este și el prezent la partida dintre Poli Iași și FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian, care are în prezent funcția de director tehnic, a fost văzut la loja VIP. De remarcat este faptul că Napoli a ales să nu stea lângă Adrian Mititelu, în lojă, sau lângă Eugen Trică, pe banca tehnică, ci mai degrabă singur.

Italianul s-a arătat și el destul de nervos după deciziile venite de la VAR, decizii care au anulat un gol și un penalty pentru FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Echipele de start în partida Poli Iași – FC U Craiova 1948

Meciul dintre FC U Craiova și Poli Iași, este un meci pe care ambele echipe nu au voie să-l piardă pentru a mai spera la evitarea retrogradării. Ambele formații au decis să trimită cel mai bun „11” în teren.

Poli Iași: Lung Jr. – Stefanovici, Samayoa, Bouhenna, Todoroski – Bordeianu – Allan Oliveira Mota, Marchioni, Alin Roman, Bettaieb – Sergiu Buș. Rezerve: Ailenei, Niga, Martac, Katanec, Florin Ilie, Itu, Ispas, Jatoba, Luca Mihai, Gheorghiță, Harrison, Kabran. Antrenor: Toni Da Silva.

FCU Craiova: – Gurău – Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Padula – Dragoș Albu, Vlad Pop – Baeten, Chițu, Bahassa – Blănuță. Rezerve: Robert Popa, Dragu, Radu Negru, Mascarenhas, Kvakic, Blidar, Florin Ilie, Sidibe, Ibrahim. Antrenor: Eugen Trică.

 

 

ADVERTISEMENT