Sport

Elias Charalambous, erou după ce a câștigat titlul cu FCSB! Presa din Cipru, fascinată de performanța roș-albaștrilor

Elias Charalambous a devenit erou în presa din țara natală după ce FCSB a câștigat titlul în România! Ce au scris ciprioții despre antrenorul de 43 de ani.
29.04.2024 | 17:09
Elias Charalambous erou dupa ce a castigat titlul cu FCSB Presa din Cipru fascinata de performanta rosalbastrilor
Elias Charalambous a fost elogiat în presa din Cipru după ce a câștigat titlul cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a condus-o pe FCSB spre primul titlu în România după o pauză de 9 ani. Performanța înregistrată de antrenorul în vârstă de 43 de ani pe banca roș-albaștrilor nu a rămas fără ecou în presa din Cipru. Ziariștii ciprioți l-au lăudat pe Charalambous pentru performanță.

Elias Charalambous, erou după ce a câștigat titlul cu FCSB! Presa din Cipru, fascinată de performanța roș-albaștrilor

Cu tandemul Elias Charalambous – Mihai Pintilii la margine, FCSB a condus campionatul de la un capăt la altul. Perioada de dominare categorică a roș-albaștrilor s-a concretizat după victoria cu Farul, scor 2-1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, cu 3 etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Aflat la cea mai importantă realizare din carieră, Elias Charalambous a fost elogiat în presa din Cipru. “Este campionul României, o reușită importantă pentru tehnicianul cipriot”, au scris jurnaliștii de la 24sports.com.cy.

“Steaua e campioană. Bravo Elias! Steaua lui Elias al nostru este campioană după nouă ani! Este al șaselea titlu din istoria echipei”, au scris cei de la kerkida.net, care au interpretat diferit numărul de trofee și numele campioanei.

ADVERTISEMENT

„Elias Charalambous trăiește cele mai bune momente din cariera de antrenor”

Elias Charalambous a semnat cu FCSB în martie 2023, după plecarea lui Leo Strizu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul cipriot are un salariu de 5.000 de euro lunar la FCSB, însă Gigi Becali are planuri mărețe cu antrenorul cipriot.

“Elias Charalambous trăiește cele mai bune momente din cariera de antrenor. Și-a încercat norocul în România și s-a dovedit a fi decizia corectă. După un an, Elias Charalambous a sărbătorit titlul de campioană la clubul bucureștean”, au notat și cei de la goal.philenews.com.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous mai are contract cu FCSB până la 30 iunie 2024. Totuși, contractul antrenorului cipriot ar urma să fie prelungit. Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAîi pregătește un contract bombă lui Charalambous.

„Te vând și o să iei 3 milioane salariu”. Gigi Becali a vorbit despre noul contract al lui Charalambous. „Acum are 5.000 de euro”

Gigi Becali este foarte mulțumit de Elias Charalambous. La mijlocul lunii februarie, înainte ca FCSB să câștige matematic campionatul, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că îi pregătește un contract fabulos antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Charamabous dacă califică echipa (n.r. – grupele Champions League) nu pleacă. I-am zis eu în glumă, ‘Băi, o să te vând și pe tine și o să iei 3 milioane de euro salariu’. Și știi ce a zis? ‘Dacă am ofertă, tu de vei zice să merg, o să merg’.

Și pentru cuvintele astea, dacă mă ajută Dumnezeu, îi voi face salariul atât de mare ca să nu mai plece în nicio țară din Arabia, să stea la mine la biserică, la bază la FCSB. Îi voi face salariu mare, îi voi da prime mari din calificări și să nu mai plece nicaieri.

Dacă așa a zis. ‘De voi avea ofertă, o să te întreb pe tine dacă ești de acord. Și fac ce zici tu’. Păi vezi? El are 1 an contract, până în vară, dar gata, acum el are cât vrea el. Cât vrea el și cât vreau eu. Eu vreau pentru că e un om extraordinar.

O să văd în funcție de rezultate, că vreau să îl țin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană îi dau 20-25 de mii. Îi dau primă 500 de mii. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, a dezvăluit Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților