Sport

Gol suspect în disputa dintre FC Buzău și Dunărea Călărași. Un fotbalist al oaspeților a făcut tot posibilul ca mingea să ajungă în poartă

Dunărea Călărași a încasat un gol suspect în meciul cu FC Buzău din Cupa României. Un apărător al dunărenilor ”a făcut” figurație la ultima reușită a meciului.
28.10.2021 | 20:12
Gol suspect in disputa dintre FC Buzau si Dunarea Calarasi Un fotbalist al oaspetilor a facut tot posibilul ca mingea sa ajunga in poarta
ADVERTISEMENT

FC Buzău era încă dinaintea meciului cu Dunărea Călărași considerată mare favorită la calificarea în sferturile de finală a Cupei României.

Cristi Pustai și băieții lui nu au contrazis calculele hârtiei și au obținut o victorie lejeră în fața unei echipe condamnată, dacă nu la faliment, măcar la retrogradarea în Liga 3.

ADVERTISEMENT

Non-combat, sau neputință?

Buzoienii au tranșat calificarea în sferturile Cupei încă din prima repriză, chiar dacă au înscris o singură dată, prin Gaitan în minutul 35.

Fotbaliștii de la Dunărea nu a lăsat nicio clipă senzația că ar avea puterea și știința de a contracara jocul bine gândit și schițat de ”profesorul” Pustai.

ADVERTISEMENT

Firesc a venit și golul 2, marcat de Cristian Ciobanu în debutul reprizei a doua (minutul 51). Minutele ce au rămas s-au scurs agonizat pentru echipa vizitatoare, precum mingea în propria plasă în minutul 79.

În minutul amintit, pe un atac pozițional al gazdelor, Bogdan Oteliță trimite o pasă printre pentru Kanda, ținut în joc de Marius Leca care a rămas la doi metri în urma coechipierilor care încercau să joace la ofsaid.

ADVERTISEMENT

Kanda, fost fotbalist al Dunării Călărași, a trimis fără vlagă balonul pe lângă portar. Mingea a fost ajunsă din urmă de același Leca, însă fotbalistul echipei vizitatoare ”a decis”, sau nu și-a calculat bine pașii, să lase balonul să intre în plasă.

Vezi AICI golul marcat de Kanda în minutul 78.

Pe imagini s-a putut vedea cum nici marcatorul golului nu s-a entuziasmat, nici apărătorii Dunării nu au părut deloc surprinși de reușita fostului lor echipier.

ADVERTISEMENT

Dunărea Călărași are mari probleme financiare

Non reacția jucătorilor de la Dunărea Călărași, pe aproape toată durata jocului de la Buzău, poate fi pusă pe seama faptului că echipa trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.

În insolvență, fără resurse financiare, cu creditorii la poartă, Dunărea Călărași face simplu act de prezență în eșalonul secund unde nu a obținut nicio victorie și are doar 3 puncte în clasament.

În această vară, mai înainte să se depună dosarul și cererea de intrare în insolvență, administratorii clubului au luat în calcul chiar desființarea acestuia, datoriile, în acel moment depășind 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT