Sport

Golul anului în România s-a marcat în Liga 3! Reușită de la 75 de metri a fostului jucător de la FCSB. Video

Un puști de 17 ani a fost autorul unui gol de generic. Tânărul fotbalist a înscris cu un șut de la aproximativ 75 de metri într-un meci de Liga 3.
14.04.2024 | 12:22
Golul anului in Romania sa marcat in Liga 3 Reusita de la 75 de metri a fostului jucator de la FCSB Video
Golul anului în România a fost marcat în Liga 3 de un jucător de la CSM Deva. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Golul anului în România s-a marcat în duelul CSO Filiași – CSM Deva, scor 3-3, în etapa a 3-a din grupa pentru promovare, Liga 3, Seria 7. Mario Bărăitaru, un puști în vârstă de doar 17 ani, a înscris cu un șut din propria jumătate.

Golul anului în România s-a marcat în Liga 3! Reușită de la 75 de metri a unui puști de 17 ani

CSO Filiași și CSM Deva au produs un adevărat spectacol, scor 3-3. Cele două formații ocupă locurile 3 (CSM Deva) și 4 (CSO Filiași) în grupa pentru promovare din care mai fac parte Ghiroda și Giarmata Vii (locul 1) și Viitorul Șimian (locul 2).

ADVERTISEMENT

Mario Bărăitaru, fundașul central de la CSM Deva în vârstă de doar 17 ani, i-a încântat pe suporterii prezenți în tribune cu un șut spectaculos din propria jumătate. Mingea a ajuns la piciorul fotbalistului lui CSM Deva după o greșeală a unui coechipier.

Tânărul fotbalist nu a stat pe gânduri și a trimis în forță spre poarta adversă. Goalkeeperul celor de la CSO Filiași a fost surprins avansat, iar mingea s-a dus direct în plasă. Este unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Marcatorul golului spectaculos, fost la FCSB

Mario Bărăitaru s-a născut pe 8 decembrie 2006 și evoluează pe postul de fundaș central. Tânărul fotbalist a fost format la Academia celor de la FCSB, iar în prezent este legitimat la echipa a doua a celor de la FC Voluntari.

În actuala stagiune, Mario Bărăitaru a fost împrumutat de CSM Deva de la FC Voluntari II până la finalul sezonului. Tânărul fotbalist a fost integralist în acest sezon în CSM Deva – Gloria Buzău, scor 0-2, în finala play-off-ului pentru calificarea în grupele Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

CSM Deva și CSO Filiași nu sunt favorite la calificarea la baraj

CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Viitorul Șimian sunt favorite la calificarea la barajul pentru promovarea în liga secundă. Cele două formații ocupă locurile 1 și 2, cu 44 de puncte, respectiv 40 de puncte.

Pe ultima treaptă a podiumului se află CSM Deva, cu 39 de puncte, în timp ce ultimul loc este ocupat de CSO Filiași, cu același număr de puncte. Totuși, atât CSM Deva, cât și CSO Filiași au șanse la calificarea la barajul pentru promovare.

ADVERTISEMENT

Fiecare echipă din grupă joacă trei meciuri cu celelalte adversare. În următoarea etapă, CSM Deva se duelează cu Ghiroda și Giarmata Vii, liderul din grupă, pe teren propriu. În primul meci, cele două adversare au remizat, scor 0-0 în județul Timiș.

ADVERTISEMENT