Sport

Goran Ivanisevici a recunoscut adevăratul motiv pentru despărțirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el!“

Goran Ivanisevici a vorbit despre despărțirea de numărul 1 mondial, Novak Djokovic, spunând care au fost motivele rupturii dintre cei doi sârbi, după peste 5 ani de parteneriat.
06.04.2024 | 12:09
Goran Ivanisevici a recunoscut adevaratul motiv pentru despartirea de Novak Djokovic Mam saturat de el
Goran Ivanisevici a spus care a fost motivul rupturii de Novak Djokovic / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a anunțat pe 27 martie că se desparte de antrenorul său, Goran Ivanisevici. Antrenorul a discutat pentru prima oară despre despărțire pentru Sport Klub, conform L’Equipe.

Motivul real al despărțirii parteneriatului Ivanisevici – Djokovic

Tenismenul sârb a câștigat alături de Ivanisevici nouă turnee de Grand Slam, însă saturatia ultimilor 5 ani a pus capac. Conform antrenorului sârb, nu există un motiv real pentru despărțire, ci nevoia de o schimbare.

ADVERTISEMENT

“Nu există un motiv cu adevărat. Unul dintre motive este mai degrabă un sentiment de saturaţie, de oboseală, pentru că aceşti cinci ani au fost cu adevărat dificili şi intenşi”, a spus Goran Ivanisevici, conform sursei citate.

Goran Ivanisevici a mai adăugat că cei doi s-ar fi săturat reciproc de parteneriat. Percepția celor doi despre duo a fost doar un alt factor care a dus la decizia despărțirii: “Am ajuns la un anumit nivel de saturaţie. M-am săturat de el, el s-a săturat de mine. Am simţit că nu-l mai pot ajuta. Dar, privind în urmă, am reuşit lucruri mari pentru noi şi pentru tenis”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, antrenorul sârb a spus că relația celor doi nu a fost niciodată una tensionată, conform altor voci. Sârbul a spus că Novak Djokovic este o cu totul altă persoană în afara terenului de tenis. De asemenea, Goran a spus că Djokovic este una dintre persoanele pentru care “ar muri”, ceea ce denotă loialitatea sa.

“Oamenii dau impresia că relaţia noastră a fost complicată, dar nu este adevărat. Modul în care se exprimă pe teren, uneori în timpul meciurilor, nu m-a deranjat niciodată. Novak, atunci când toate camerele sunt închise şi este mai mult el însuşi, este o persoană bună cu o inimă mare. Întotdeauna am fost pregătit să mor pentru el dacă ar fi fost necesar”, a spus Goran Ivanisevici.

ADVERTISEMENT

Pandemia, prim punct de cotitură pentru Djokovic și antrenorul său

Parteneriatul celor doi a trecut și prin evenimente mai puțin plăcute, nu doar succese în turneele de tenis. Ivanisevici a spus că și refuzul său de-a se vaccina, motiv pentru care a pierdut trofee importante, a fost un punct de cotitură.

“Oamenii au uitat perioada coronavirusului, că Novak a fost considerat la un moment dat cel mai mare personaj negativ de pe planetă din cauza statutului său de vaccinare. Şi apoi nu ni s-a permis să călătorim într-o ţară, apoi în alta…. Întotdeauna aveam îndoieli cu privire la faptul că va juca sau nu. Şi nici măcar nu vorbesc de Australia şi de toată mizeria care s-a întâmplat acolo”, a mai spus Goran Ivanisevici.

ADVERTISEMENT

Tentative de despărțire în trecut, materializate acum

Despărțirea parteneriatului benefic dinre cei doi s-a produs la câteva luni mai târziu decât la prima intenție. Conform lui Ivanisevici, cei doi au luat o decizie de a se despărți la sfârșitul anului 2023.

Un alt moment de cotitură pentru Djokovic a fost eliminarea din turul 3 de la Indian Wells. Djokovic credea că finalul său ca jucător este aproape, luând decizia nematerializată atunci de a încheia parteneriatul cu Goran Ivanisevici.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1