Life

Gp Blaze, noul concurent al sezonului 3 Mireasa. Tânărul a trecut prin momente cumplite

06.03.2021 | 19:49
Gp Blaze noul concurent al sezonului 3 Mireasa Tanarul a trecut prin momente cumplite
ADVERTISEMENT

Gp Blaze este din Nigeria și este noul concurent al sezonului șase „Mireasa”. Tânărul a venit la emisiune pentru a-și găsi jumătatea și este un artist și vlogger cunoscut în mediul online. 

A venit în România în urmă cu cinci ani și a studiat la Facultatea de Inginerie din Constanța. Gp Blaze a trecut printr-o despărțire dureroasă și a ales să participe la show-ul matrimonial de la Antena 1 ca să poată fi din nou fericit alături de o femeie.

ADVERTISEMENT

În prezent este stabilit în Capitală, unde și-a continuat studiile de masterat. Acesta a colaborat cu mai mulți cântăreți de la noi, cum ar fi Tzancă Uraganu sau John Albert.

Gp Blaze, noul concurent al sezonului 3 „Mireasa”. Tânărul a trecut prin momente cumplite

Gp Blaze este noul concurent al sezonului trei „Mireasa” și este pregătit să-și întâlnească marea iubire. Stabilit în România de cinci ani, tânărul de 26 de ani este un vlogger cunoscut și un artist muzical apreciat pe internet.

ADVERTISEMENT

Nigerianul a avut o relație de doi ani cu o româncă, însă a rămas dezamăgit și cu inima frântă, motiv pentru care vrea să-i acorde o nouă șansă iubirii și să participe la reality show-ul prezentat de Simona Gherghe.

Cum se va desfășura marea finală a seonului 2 „Mireasa”

Cuplul câștigător al îndrăgitei emisiuni este ales de public și va câștiga premiul cel mare la finalul sezonului, care constă în 40.000 de euro, asta dacă aleg să facă nunta în marea finală.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data la care este difuzat episodul final. Premierea se face doar dacă foștii concurenți sunt în continuare căsătoriți.

Dacă cuplul ales refuză căsătoria, perechea clasată pe locul doi va câștiga premiul cel mare dacă vor să-și oficieze relația în ultimul episod. În acest caz, premiul va fi în valoare de 30.000 de euro. Dacă nici cei de pe locul doi nu vor să se căcătorească, atunci cuplul aflat pe locul trei va câștiga un premiu de 20.000 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Există o soluție și pentru refuzul perechii de pe acest loc, iar cuplul de pe locul patru câștigă 10.000 de euro. În continuare există și un câștig de 5.000 de euro pentru al cincilea cuplu, dacă toate cele patru refuză nunta. Toate premiile menționate mai sus trebuie împărțite între cei doi parteneri de viață în mod egal.

ADVERTISEMENT