Life

Grațiela Duban, în lenjerie intimă pe internet. Prezentatoarea Se strigă darul are un corp de invidiat

Grațiela Duban, noua prezentatoare a emisiunii Se strigă darul de la Kanal D și-a expus corpul pe Instagram, purtând doar lenjerie intimă.
04.08.2021 | 17:29
Gratiela Duban in lenjerie intima pe internet Prezentatoarea Se striga darul are un corp de invidiat
Grațiela Duban, prezentatoare la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Grațiela Duban are un fizic la care multe doamne și domnișoare tânjesc. Partenera lui Mihai Mitoșeru de la emisiunea cu nunți Se strigă darul a postat câteva clipuri în care se privea în oglindă, fără să țină cont că imaginile cu ea în lenjerie intimă urmau să fie văzute de toată lumea.

Nevasta umoristului Andrei Duban a purtat o lenjerie intimă neagră care i-a scos în evidență silueta. Vedeta are un corp de zeițe. Picioarele sunt bine lucrate, iar abdomenul ei plat și talia de viespe vin în contrast perfect cu decolterul generos.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Exatlon România este într-o perioadă extrem de fericită a vieții sale din toate punctele de vedere.

Grațiela Duban, împlinită pe toate planurile

Pe lângă faptul că este într-o formă de zile mari din punct de vedere fizic, Grațiela se poate lăuda și cu realizări pe plan profesional. Vedeta a înlocuit-o pe  Andreea Mantea la cârma unuia dintre cele mai de succes emisiuni de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În cadrul show-ului Se strigă darul, Grațiela și Mihai Mitoșeru vor călători la nunțile românilor în toate colțurile țării. Cei doi vor fi într-o competiție permanentă în a strânge zestre.

Mihai va forma o echipă cu mirele, iar Grațiela cu mireasa. La finalul fiecărei nunți, în momentul în care se strigă darul, cei doi trebuie să prezinte nuntașilor și mirilor ce au strâns, iar cel care reușește să adune cea mai bogată zestre este câștigătorul ediției.

ADVERTISEMENT

Grațiela a vorbit recent despre provocarea de a face parte din acest format de succes și spune că este unul dintre cele mai importante proiecte din cariera ei.

grațiela duban
Grațiela Duban are un corp bine tonifiat. Foto: Instagram

„Să înceapă nunțile!”

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un «rival» în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri.

Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Duban după ce s-a aflat că va prezenta Se strigă darul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: