News

Grav accident în Argeș. Trei adolescenți aflați pe biciclete, loviți de o mașină. Doi sunt în comă la spital

08.08.2020 | 19:26
Grav accident in Arges Trei adolescenti aflati pe biciclete loviti de o masina Doi sunt in coma la spital
Grav accident în Argeș. Trei adolescenți aflați pe biciclete, loviți de o mașină. Doi sunt în comă la spital. Sursa foto: pressalert.ro
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs sâmbătă după-amiază în Argeș, acolo unde trei adolescenți aflați pe biciclete au fost loviți de o mașină.

Din primele informații legate de acest eveniment, se pare că doi dintre tineri au suferit răni extrem de grave și au ajuns în comă la spital.

ADVERTISEMENT

Șoferul vinovat pentru producerea acestui accident ar fi pierdut controlul volanului, pe seama oboselii, iar impactul a fost iminent.

Trei adolescenți aflați pe biciclete, loviți de o mașină în Argeș. Doi dintre ei, în comă la spital

Niciun weekend fără accidente grave pe șoselele din România. Sâmbătă, în județul Argel, un autoturism a scăpat de sub control șoferului aflat la volan și a accidentat trei adolescenţi aflaţi pe biciclete.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier a fost semnalat în localitatea argeşeană Mihăeşti, iar doi dintre au fost în comă la sosirea echipelor de salvare.

Conform celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul s-a produs pe DN 73, bicicliştii fiind loviţi de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Bughea de Sus, care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

“Conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, posibil pe fondul oboselii, intrând în coliziune cu doi biciclişti, unul dintre aceştia având şi un pasager pe bicicletă.

În urma accidentului, toţi trei, doi minori de 14 şi 15 ani şi un tânăr de 18 ani, toţi din Mihăeşti, au fost transportaţi la o unitate medicală”, precizează IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru șoferul vinovat de accident

Din informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (ISU), doi dintre răniți erau în stare comatoasă, iar al treilea era conștient, cu fractură la un picior.

Conform procedurilor în vigoare în astfel de situații, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind zero.

Cei de la Poliție au anunțat că au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, verificările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT