News

Grav accident în Balotești, cu 40 de persoane implicate: 16 mașini și un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier, cu 40 de persoane implicate, a avut loc la Balotești. Aici, 16 mașini și un microbuz s-au ciocnit.
16.10.2023 | 08:20
Grav accident in Balotesti cu 40 de persoane implicate 16 masini si un microbuz sau ciocnit
Accident cu 16 mașini și un microbuz, la Balotești. Mai multe persoane spitalizate. Sursa foto: capturi Facebook
ADVERTISEMENT

O uriașă tragedie a fost la un pas de a se produce la Balotești, acolo unde a fost raportat un grav accident rutier cu 16 mașini și un microbuz. Nu mai puțin de 40 de persoane au fost implicate în carambol.

Accident cu 16 mașini și un microbuz, la Balotești. Mai multe persoane spitalizate

Accidentul din județul Ilfov, de pe DN1, s-a produs aproape de miezul nopții. Un camion înmatriculat în Turcia a lovit stâlpii de la marginea străzii, iar rezervorul de carburant s-a spart. Motorina s-a scurs pe carosabil și de aici s-a declanșat carambolul.

ADVERTISEMENT

Mașinile care veneau din spate au derapat ca pe un uriaș patinoar. În total, 16 vehicule și un microbuz cu 20 de oameni la bord s-au ciocnit din cauza motorinei scurse pe asfalt, în Balotești.

O masivă desfășurare de forțe a avut loc la fața locului pentru a salva eventuale victime. Din fericire, nu au existat persoane decedate, doar răniți: 8 pasageri aflați în autoturisme. Dintre aceștia, 6 au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT


Au fost alocate 7 ambulanțe de prim ajutor calificat, o ambulanță cu medic, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 descarcerări și 8 oameni au fost răniți în urma accidentului. Dintre aceștia, 3 copii și 3 adulți au ajuns la spital”, anunță ISU București-Ilfov.

Șoferul turc, depistat cu alcoolemie importantă

Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, a spus că șoferul TIR-ului, un bărbat din Turcia de 61 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul în cauză a ieșit negativ la drugtest. Traficul pe DN1 a fost oprit mai multe ore, cât timp polițiștii au făcut cercetările la fața locului. Concomitent, drumarii au aruncat nisip peste motorina de pe asfalt.

Comunicatul DSU, după accidentul de noaptea trecută: ”În urma evenimentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulţi şi 3 copii) vor fi transportate la unităţi sanitare pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun acestora. Totodată, alte două victime au refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

Pentru gestionarea optimă a evenimentului, au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU B-IF, respectiv, 2 austospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 Descarcerări, 7 ambulanţe SMURD, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, 1 Punct de Comandă Mobil şi Directorul Operaţiunilor de Salvare Medicală”.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor