News

Grav accident în Ialomița. Un mort și doi răniți după coliziunea dintre o mașină și o dubă

Ziua de joi, 15 decembrie, a debutat cu o tragedie în Ialomița. Un grav accident rutier produs între Slobozia și Urziceni s-a soldat cu un mort și doi răniți.
15.12.2022 | 09:35
Accident grav pe o șosea din Ialomița. Un mort și doi răniți, după coliziunea a două autoturisme. Sursa foto: InfoTraficRomania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier mortal a avut loc în județul Ialomița. O persoană a murit şi alte două au fost rănite, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Accident grav pe o șosea din Ialomița. Un mort și doi răniți, după coliziunea a două autoturisme

Din informațiile oferit de Centrul InfoTrafic al Poliției Române, evenimentul rutier de joi dimineața s-a produs la ora 7.30, între Slobozia și Urziceni.

ADVERTISEMENT

În coliziunea raportată între localitățile Alexeni și Broșteni au fost implicate un autoturism și o dubă.

În urma impactului extrem de violent, trei persoane au suferit leziuni. Din păcate, un om a murit. Celelalte victime au fost evaluate medical la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident deosebit de grav, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Reluarea normală a circulației s-a reluat după circa o oră de la evenimentul rutier.

Un minor de 15 ani, printre persoanele rănite

Potrivit ISU Ialomița, la locul accidentului au fost mobilizate trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Autoritățile vin și cu informații legate de persoanele implicate în eveniment. Se pare că printre cele trei victime se află și un minor de aproximativ 15 ani. Celelalte persoane sunt 2 adulți.

Se pare că unul dintre adulți a fost încarcerat. După extragerea acestuia dintre fiarele mașinii sale s-au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul. Cea de-a treia victimă nu a necesitat îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Tragedia din Ialomița vine la o zi distanță după un alt accident cumplit produs în România. Miercuri, în comuna Timișești din județul Neamț, un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

În urma coliziunii, o femeie de 23 de ani şi fratele ei au fost grav răniţi. Băiatul a fost luat cu elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT