News

Grav accident în județul Cluj. O mamă și copilul ei, spulberați de o mașină. În ce stare se află victimele

Un grav accident rutier a avut loc, joi, în județul Cluj. Un copil de 10 ani și mama lui au fost spulberați de o șoferiță care efectua o depășire neregulamentară.
19.01.2023 | 19:28
Grav accident in judetul Cluj O mama si copilul ei spulberati de o masina In ce stare se afla victimele
Accident grav în Cluj. Doi pietoni, mama și copilul de 10 ani, accidentați grav. Vinovată, o șoferiță de 34 de ani. Sursa foto: foaiatransilvania.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 19 ianuarie, la primele ore ale dimineții, două persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs în zona localității Rugășești din comuna Cășeiu, județul Cluj.

Accident grav în Cluj. Doi pietoni, mama și copilul de 10 ani, accidentați grav. Vinovată, o șoferiță de 34 de ani

Victimele sunt o mamă de 35 de ani și fiul ei, de doar 10 ani. Femeia își ducea copilul la școală în momentul producerii acestui grav eveniment rurier.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri rezultă că vinovată de accident este o șoferiță de 34 de ani din comuna Cășeiu.

Aceasta se afla în deplasare cu autoturismul ei din direcția Rugășești înspre Dej. La un moment dat, a încercat să devanseze o mașină, într-o zonă în care manevra era interzisă.

ADVERTISEMENT

Tânăra a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea și le-a acroșat pe cele două persoane. E vorba de copilul de 10 ani și de mama sa de 35 de ani, ambii din comuna Cășeiu. Apoi mașina s-a răsturnat pe marginea drumului.

Mama și copilul ei, transportați la spital în stare gravă

Tânăra mamă și copilul ei au fost preluați de echipaje medicale. Potrivit presei locale ambii erau în stare foarte gravă, fiind inconștienți.

ADVERTISEMENT

Șoferița vinovată de accident a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ, scrie GherlaInfo.

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Dej. ISU a mai mobilizat la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Rugăşeşti.

Au fost dislocate la faţa locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconştienţă.

Totodată în afara părţii carosabile era o maşină răsturnată pe pavilion, cu ocupanţii ieşiţi din aceasta”, se arată într-un comunicat al ISU Cluj.

ADVERTISEMENT