News

Tragedie rutieră în Mureș. Doi morți și doi răniți după impactul dintre un TIR și două mașini

O nouă tragedie rutieră a avut loc în România. Doi morți și doi răniți au rezultat după impactul devastator dintre un TIR și două mașini. Accidentul, produs în județul Mureș.
28.09.2022 | 11:22
Tragedie rutiera in Mures Doi morti si doi raniti dupa impactul dintre un TIR si doua masini
Doi morți într-un grav accident rutier produs în Mureș. Coliziune între un TIR și două mașini. Sursa foto: infotrafic.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primele ore ale zilei de miercuri, 28 septembrie, au adus un nou eveniment tragic pe șoselele din România.

Doi morți într-un grav accident rutier produs în Mureș. Coliziune între un TIR și două mașini

Un grav accident rutier s-a petrecut pe un drum din județul Mureș. Nu mai puțin de trei vehicule au fost implicate în eveniment. E vorba de două mașini și un TIR.

ADVERTISEMENT

Din datele ISU Mureș, impactul a avut loc pe strada Principală din localitatea Acățari.

Două persoane și-au pierdut viața în eveniment. Ambele, o femeie și un bărbat, se aflau într-un autoturism înmatriculat în Ungaria. TIR-ul are numere de Ilfov, iar celălalt autoturism este înmatriculat în județul Neamț.

”În această dimineață, polițiștii rutieri din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN13 E60 a avut loc un accident rutier. La fața locului s-a constat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un autotren.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat și o femeie. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Circulația pe drumul E60 a fost blocată pe ambele sensuri de mers timp de zeci de minute, informează centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Numeroase echipaje de intervenție ISU mobilizate la locul accidentului

La locul producerii tragediei rutiere au fost trimise forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș cu o autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două mașini de teren și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățari.

IPJ Mureș anunță că șoferul TIR-ului și cel al unuia dintre autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt șofer este una dintre persoanele decedate.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ucidere din culpă”.

ADVERTISEMENT