News

Crimă înfiorătoare la Bragadiru. Doi soţi au fost înjunghiaţi în propria casă, femeia a murit

Liniştea oraşului Bragadiru a fost spartă duminică seară de vestea unei crime odioase. O familie a fost atacată în propria casă de un criminal.
05.03.2023 | 22:20
Crima infioratoare la Bragadiru Doi soti au fost injunghiati in propria casa femeia a murit
Crimă înfiorătoare la Bragadiru
ADVERTISEMENT

Doi soți au fost înjunghiați duminică seara în locuința lor în Bragadiru, poliţia fiind alertată de fiul acestora. Femeia nu a supravieţuit rănilor şi a murit. Atacatorul a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei, iar acum se află în custodia poliţiei.

Femeia decedată avea 50 de ani

Fiul victimelor a sunat la 112 anunţând că părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat. Polițiștii orașului Bragadiru au constatat că cele sesizate se confirmă, dar când au ajuns la adresa respectivă agresorul fugise.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost dus la spital, iar acum se află sub îngrijirea medicilor.

“În urma cercetărilor, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la serviciul de acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat pe agresor la domiciliul său.

ADVERTISEMENT

În prezent acesta se află în custodia polițiștilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov. Poliţia face acum verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Nu este prima crimă şocantă care zguduie oraşul Bragadiru, în iunie 2019 o tânără fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit, de asemenea, în propriul apartament. Ucigașul nu o cunoștea bine pe femeia de 30 de ani, dar aveau o cunoştinţă comună, un tânăr care îi plimba câinele acesteia, fiind de altfel cel și care i-a găsit cadavrul.

ADVERTISEMENT

Criminalul a fost capturat de polițiștii din Constanţa în stațiunea Mamaia, la 24 de ore după crimă. La audieri, el și-a recunoscut fapta, le-a spus anchetatorilor pas cu pas cum a comis crima din oraşul Bragadiru și ce a făcut după aceea.

Originar din București, Ionuț Petrescu era șomer și nu avea antecedente penale. Ulerior acesta s-a sinucis în închisoare, la mai puţin de un an de la comiterea faptei. Bărbatul avea 26 de ani şi pentru fapta sa risca să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie a anului trecut, o tânără de 21 de ani a fost ucisă de asemenea pe un câmp de lângă Bragadiru. Alina era din Alexandria şi a fost ucisă din gelozie chiar de către iubitul său, care a încercat apoi să-şi ia viaţa intrând cu maşina într-un copac din zonă.

ADVERTISEMENT
Tags: