Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Grecii au sărit la Mircea Lucescu după meciul din Giulești. Scandal la conferință

Mircea Lucescu a fost ținta jurnaliștilor greci după calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Elenii l-au acuzat pe antrenorul român că nu și-a ținut în frâu elevii la finalul victoriei.
18.08.2023 | 18:18
Grecii au sarit la Mircea Lucescu dupa meciul din Giulesti Scandal la conferinta
SCANDAL URIAS pe Giulesti intre Mircea Lucescu si greci Dinamo Kiev - Aris Salonic. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Descătușare totală la Dinamo Kiev. Calificarea în faza următoare a Conference League a adus cu ea o bucurie de nedescris în tabăra echipei. Nu toată lumea a fost de acord cu felul în care s-au manifestat ucrainienii. Jurnaliștii greci au fost nemulțumiți de faptul că echipa lui Lucescu a provocat galeria oaspeților.

Presa din Grecia, acidă cu Mircea Lucescu

“Antrenorul lui Aris a spus că Dinamo este o rușine pentru că s-a bucurat exagerat, chiar provocator în fața suporterilor greci. Mircea Lucescu se apără și spune că banerele grecilor erau contra Ucrainei și nu și-a putut opri elevii. La conferința de presă, jurnaliștii eleni l-au provocat pe Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Chiar prin întrebări referitoare la batalionul Azov, iar în acel moment Lucescu s-a ridicat și a plecat. Ofițerul de presă al lui Dinamo Kiev le-a spus jurnaliștilor că azovii sunt eroii Ucrainei, ceea ce i-a enervat și mai tare pe jurnaliștii greci”, a declarat Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo Kiev a reușit să revină și să se califice în fața celor de la Aris. După 0-1 în deplasare, echipa lui Lucescu s-a impus cu 2-1 în retur, iar meciul a ajuns la lovituri de departajare. 6-5 a fost scorul la finalul unui meci tensionat, iar Kievul merge mai departe în drumul ei către grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Pentru Mircea Lucescu, victoria contra celor de la Aris s-a dovedit a fi decisivă. În Ucraina, umblau zbonuri conform cărora Lucescu ar urma să fie îndepărtat de la echipă în cazul unei înfrângeri. Dinamo Kiev se bazează în acest sezon în mare parte pe jucători autohtoni. Problemele din regiune descurajeaza fotbaliștii străini.

Dinamo Kiev se pregătește de dubla cu Besiktas

“După care jurnaliștii greci s-au dus după Mircea Lucescu, strigau după el. A intervenit și Lucian Ionescu, ofițerul de la Rapid care l-a ajutat pe Mircea Lucescu în această conferință de presă. A fost scandal într-adevar. Mircea Lucescu se ridică și pleacă, grecii după el, îi aruncau fel de fel de vorbe. 

ADVERTISEMENT

Au fost incidente majore, incidente politice, chiar diplomatice am putea spune. E bine că Dinamo Kiev s-a calificat, o va întâlni pe Besiktas, echipă care l-a vrut pe Mircea Lucescu. A fost o bucurie și pentru Răzvan Lucescu, PAOK a câștigat, a fost o seară bună pentru familia Lucescu. Familia Lucescu la superlativ”, a completat Gabi Safta.

Pentru Dinamo Kiev urmează o dublă de foc cu Besiktas. Turcii au câștigat ambele manșe contra celor de la Neftci Baku, în dauna lui Adrian Mutu, care a plecat de la Rapid pentru a semna cu echipa din Azerbaijan. Astfel, Besiktas urmează să se dueleze cu un alt antrenor român, Mircea Lucescu, un fin cunoscător al fotbalului turcesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO transmite în direct FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Emisiunea se poate vedea în premieră, în aceeași zi, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, de la 17:30.

Scandal intre Lucescu si presa elena

ADVERTISEMENT