News

Gregorian Bivolaru rămâne eliberat condiționat! Decizie fermă a Tribunalului București

03.07.2020 | 17:41
Gregorian Bivolaru ramane eliberat conditionat Decizie ferma a Tribunalului Bucuresti
ADVERTISEMENT

Gregorian Bivolaru rămâne eliberat condiționat! Concret, fostul lider al grupării MISA a scăpat de procedură judiciară care ar fi putut să-l aducă înapoi în închisoare.

Tribunalul Bucureşti a refuzat să îi anuleze liberarea, după ce un fost membru al MISA a cerut acest lucru. De trei ani de zile este liber Bivolaru.

ADVERTISEMENT

Concret, numele lui Gregorian Bivolaru a revenit în atenția publică odată cu decizia dată de Tribunalul București, în urma unei proceduri deschise de un fost colaborator.

Guru Bivolaru, liber ca pasărea cerului!

Acesta l-a acuzat în ultimii ani de diferite abuzuri și chiar de trafic de persoane. Cu toate acestea, acuzațiile nu s-au confirmat niciodată.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care, Bivolaru a beneficiat în urmă cu trei ani de această cerere de anulare a eliberării condiționate,  care a dus la liberarea din penitenciarul Bistrița.

S-a întâmplat acest lucru înainte ca Bivolaru să-și ispășească pedeapsa de 6 ani de închisoare dată de instanța supremă în 2013, pentru relații sexuale cu un minor.

ADVERTISEMENT

Bivolaru a ajuns practic să scape de riscul de a fi emis din nou mandatul de executare a pedepsei și de a se declanșa procedurile pentru reîncarcerarea sa.

În situația de față, judecătorul de la Tribunalul București a explicat că nu există un motiv pentru care această liberare să fie dispusă câtă vreme petentul nu avea calitatea să solicite acea anulare.

ADVERTISEMENT

Aici se termină însă veștile bune pentru Bivolaru – vă readucem aminte că fostul lider al MISA se află în continuare pe lista neagră a finlandezilor.

De altfel, numele său și fotografia sunt în continuare pe lista “red notice” a Interpolului, dar și pe lista Poliției Române. Finlandezii îl caută pentru a răspunde într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane în formă agravată, dar și abuzuri sexuale.

Gregorian Bivolaru a respins categoric aceste afirmații de-a lungul timpului, afirmând că de fiecare dată ar fi victima unor interese politice.

Deocamdată nimeni nu știe unde anume se află fostul lider MISA.

 

 

ADVERTISEMENT