Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Greșeala e a lui!”. S-a găsit vinovatul la faza controversată de arbitraj din Dinamo – Hermannstadt

A cui a fost greșeala la faza controversată din Dinamo - Hermannstadt 1-0, când sibienii au cerut gol la Ianis Stoica
28.02.2024 | 13:57
Greseala e a lui Sa gasit vinovatul la faza controversata de arbitraj din Dinamo  Hermannstadt
„Greșeala e a lui!”. S-a găsit vinovatul la faza controversată de arbitraj din Dinamo - Hermannstadt. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A cui a fost greșeala pentru faza îndelung contestată de sibieni din Dinamo – Hermannstadt 1-0. În prima repriză, la 1-0 pentru „câini”, trupa lui Măldărășanu a cerut validarea unui gol marcat de Ianis Stoica.

Cine a greșit la faza controversată din Dinamo – Hermannstadt 1-0

E nebunie totală în SuperLiga din cauza greșelilor de arbitraj. Aproape fiecare meci este cu probleme, în ciuda faptului că se folosește VAR. O fază care a încins spiritele s-a petrecut pe stadionul „Arcul de Triumf”, la Dinamo – Hermannstadt 1-0.

ADVERTISEMENT

După un atac al oaspeților, Darko Velkovski a încercat să degajeze, dar mingea lovită de el a ajuns în spatele lui de Moura, iar din el a sărit la Silviu Balaure. Mijlocașul lui Hermannstadt a centrat, iar Ianis Stoica a trimis către poartă.

Răzvan Patriche a respins șutul fostului jucător de la FCSB, dar nu a fost clar dacă balonul a fost lovit de fundașul lui Dinamo înainte sau după ce a trecut linia porții. Nici nu a contat, însă, pentru că a fost semnalizat ofsaid la Silviu Balaure. O decizie bizară, având în vedere că mingea a ajuns la fotbalistul lui Hermannstadt dintr-un adversar!

ADVERTISEMENT

„Eu am urmărit aseară la TV reacțiile după meciul lui Dinamo. Și la faza respectivă, nu se vedea clar dacă intră mingea în poartă, n-am înțeles exact ce voiau cei de la Hermannstadt. Ce să întoarcă? Sau voiau neapărat să vedem noi la TV că se analizează faza cu mingea trecută de linia porții?”, s-a întrebat Florin Gardoș.

Andrei Vochin: „Cei de la Hermannstadt voiau să se dea gol”. Alin Buzărin: „Să se schimbe tabela”. „Ok, n-a fost ofsaid, că mingea a venit de la un adversar, dar nu poate să întoarcă VAR un ofsaid dacă nu e fază de gol”, a continuat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți, vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica, scos țap ispășitor

„Dacă Ianis Stoica ar fi băgat mingea în poartă, atunci clar s-ar fi analizat că nu e ofsaid”, a adăugat Cristi Coste. „În momentul în care s-ar fi marcat gol, mingea aia ar fi trecut cu totul linia porții, atunci s-ar fi dat gol. Dacă nu e chestie de gol, nu poți analiza pe protocolul actual un ofsaid”, a spus Andrei Vochin.

„Deci e greșeala lui Ianis Stoica că n-a băgat-o în poartă. Dacă el o băga clar în poartă, să nu i-o scoată ăla, se analiza”, a mai spus Coste. „VAR nu poate să schimbe o decizie de ofsaid care nu produce un gol sau un penalty sau un cartonaș roșu. Pleci în joc cu ultima decizie dată de asistent”, a conchis Vochin.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a eșecului de la București, Hermannstadt a rămas pe locul 6, cu 37 de puncte, dar poate fi depășită de UTA Arad și de Petrolul, care au 37, respectiv 35 de puncte, și care n-au jucat în această etapă.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT