Sport

Unde e ofsaidul? Decizie uluitoare a arbitrilor în Dinamo – Hermannstadt! Patriche a respins de pe linia porții. Video

Decizie uluitoare în prima repriză la Dinamo - Hermannstadt! Arbitrii au dictat ofsaid la o fază periculoasă a sibienilor, însă mingea a sărit dintr-un jucător al „câinilor”.
27.02.2024 | 20:01
Unde e ofsaidul Decizie uluitoare a arbitrilor in Dinamo  Hermannstadt Patriche a respins de pe linia portii Video
Decizie uluitoare a arbitrilor în Dinamo - Hermannstadt. Ofsaid dictat eronat în prima repriză. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Fază controversată în prima repriză a meciului Dinamo – Hermannstadt de pe „Arcul de Triumf”. Arbitrii partidei au fluierat ofsaid la o fază periculoasă creată de jucătorii lui Marius Măldărășanu. Reluările TV au arătat că nu se impunea ca jocul să fie oprit. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a respins de pe linia porții.

Unde e ofsaidul? Decizie uluitoare a arbitrilor în Dinamo – Hermannstadt! Patriche a respins de pe linia porții

Hermannstadt a avut numeroase ocazii de a marca în prima repriză a meciului cu Dinamo. În cele din urmă, „câinii” au fost cei care au deblocat tabela. Goncalo Gregorio a înscris în minutul 25 după o pasă excelentă venită de la Pavicic.

ADVERTISEMENT

În minutul 41, Murgia a încercat să își așeze mingea pentru a șuta. Balonul a ajuns la Darko Velkovski care a degajat direct în Gabriel de Moura. Mingea a sărit la Silviu Balaure care a centrat în fața porții.

Ianis Stoica a trimis spre poartă, mingea l-a depășit pe Golubovic, însă Răzvan Patriche a respins de pe linia porții. Totuși, este neclar dacă balonul a trecut cu toată circumferința de linia porții „alb-roșiilor”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, decizia care a surprins pe toată lumea a fost luată după ce dinamoviștii au reușit să îndepărteze pericolul. Asistentul a ridicat fanionul de la margine pentru un posibil ofsaid în construcția fazei la Silviu Balaure.

Decizia asistentului a fost validată atât din camera VAR, cât și de „centralul” Iulian Călin. Reluările video au arătat că mingea a venit în posesia sibienilor după ce Darko Velkovski a șutat în coechipierul de Moura. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
decizie uluitoare Dinamo Hermannstadt
Decizie uluitoare a arbitrilor în Dinamo – Hermannstadt. Ofsaid dictat eronat în prima repriză. Foto: captură Digi Sport.

Goncalo Gregorio l-a egalat la goluri pe Dennis Politic în SuperLiga

Goncalo Gregorio a marcat pentru Dinamo în prima repriză a meciului cu Hermannstadt. Atacantul portughez a finalizat cu piciorul stâng o pasă excelentă venită de la croatul Domagoj Pavicic.

Astfel, atacantul de 28 de ani a ajuns la 6 reușite în SuperLiga pentru Dinamo și l-a egalat în topul marcatorilor din Ștefan cel Mare pe Dennis Politic. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că jucătorul care și-a făcut junioratul la Manchester United a mers la „vraciul” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

Atât Politic, cât și Ionuț Amzăr au acuzat probleme musculare la meciul cu Oțelul Galați (3-1). De asemenea, Josue Homawoo și Georgi Milanov nu sunt pe foaia de joc la Dinamo pentru meciul cu Hermannstadt de marți seară.

ADVERTISEMENT