Sport

Marius Măldărășanu și Dani Coman au ieșit la atac și distrug arbitrajul după Dinamo – Hermannstadt: „La noi, dacă e la limită, nu primim niciodată”

FC Hermannstadt a plecat fără puncte câștigate din partida de pe stadionul Arcul de Triumf, după ce a fost învinsă de Dinamo, scor 1-0.
27.02.2024 | 21:02
Marius Maldarasanu si Dani Coman au iesit la atac si distrug arbitrajul dupa Dinamo  Hermannstadt La noi daca e la limita nu primim niciodata
Marius Măldărășanu, nervos după Dinamo - Hermannstadt 1-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt a fost învinsă pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Sibienii se situează pe locul 6 în clasament în acest moment, dar ar putea cădea pe locurile de play-out, dacă UTA Arad, Petrolul sau U Cluj reușeșc să câștige în aceată rundă.

Marius Măldărășanu, nervos după decizia uluitoare a arbitrilor în Dinamo – Hermannstadt

În prima repriză a partidei dintre Dinamo și FC Hermannstadt, s-a petrecut o fază controversată. În minutul 41, Silviu Balaure care a centrat, Ianis Stoica a trimis spre poartă, mingea l-a depășit pe portarul ”câinilor”, însă Patriche a respins de pe linia porții.

ADVERTISEMENT

Totuși, este neclar dacă balonul a trecut cu toată circumferința de linia porții lui Dinamo. În cele din urmă, decizia controversată a avut loc după ce ”câinii” au îndepărtat balonul din careu.

Iulia Călin a fluierat, după ce asistentul a ridicat fanionul de la margine pentru un posibil ofsaid în construcția fazei la Silviu Balaure. Decizia a fost validată și din camera VAR, acolo unde se aflau Marian Barbu și Stelian Slabu.

ADVERTISEMENT

Reluările au arătat cum balonul a venit în posesia sibienilor după ce Darko Velkovski a șutat într-un coechipier. După meci, Marius Măldărășanu s-a plâns de arbitrajul de care FC Hermannstadt a beneficiat până acum, scoțând în evidență faza petrecută în minutul 41.

”Am înțeles că vine mingea de la adversar, apoi e controlată de jucătorul lor, dar nu mai contează. Noi suntem în insolvență. Eu le-am spus jucătorilor că trebuie să fim perfecți.

ADVERTISEMENT

Poate a fost sau nu gol, noi trebuie să fim perfecți. La noi, la VAR, dacă e la limită, nu primim. Readucând în vedere ce s-a întâmplat acum câteva etape, noi trebuie să fim perfecți.

Istoricul unor meciuri vizavi de VAR, mă face să cred că va fi pentru adversari. Eu nu am vorbit cu arbitrii, pentru că vreau să rămân concentrat pe ce am de pregătit. Mai sunt șase puncte puse în joc. Ne vom bate până în ultima etapă”, a declarat Mariu Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, după Dinamo – Hermannstadt 1-0: ”Tragem un semnal de alarmă”

Și Dani Coman a ieșit la atac după meciul Dinamo – Hermannstadt 1-0. Președintele sibienilor a încercat să tragă un semnal de alarmă după duelul de pe stadionul Arcul de Triumf.

”A fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR. Cred că ar trebui analizată mult mai atent această fază, am pierdut trei puncte care ne puteau duce în play-off.  VAR-ul ajută, dar e clar că arbitrii nu sunt încă foarte bine pregătiți. În sezonul viitor cred că nu vor mai fi atât de multe probleme.

Tragem un semnal de alarmă, pentru că suntem o echipă din provicie care a crescut organic. Ar trebui să fie mai atenți cu noi. Dacă nu țipăm în fiecare zi la televizor, să nu o ia ca pe o slăbiciune”, a declarat Dani Coman.

ADVERTISEMENT