Life

Greșeala pe care mulți oameni o fac când folosesc ventilatorul. Metoda prin care răcești ușor camera

Există o greșeală pe care mulți oameni o fac când folosesc ventilatorul. În realitate, există o metodă simplă ori care să răcești ușor camera în care dormi.
02.07.2023 | 20:15
Greseala pe care multi oameni o fac cand folosesc ventilatorul Metoda prin care racesti usor camera
Metoda prin care răcești ușor camera. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se apropie vara, iar dacă vrei să răcești ușor camera în care dormi, ai grijă să nu faci această greșeală. Mulți o fac atunci când folosesc ventilatorul, fără ca măcar să știe de ea. Mai apoi, aceștia ajuns să se trezească răciți, sau cu numeroase alte stări neplăcute.

Greșeala pe care mulți oameni o fac când folosesc ventilatorul

Temperaturile ridicate din perioada verii duc deseori la un somn deranjat și inconfortabil. Nu puțini sunt cei care nu știu ce să mai facă în toiul nopții pentru a putea să aibă o temperatură optimă. În realitate însă, lucrurile sunt destul de simple.

ADVERTISEMENT

O utilizatoare de pe TikTok, care are peste 8.000 de urmăritori a găsit însă soluția perfectă. Leah White a prezentat greșeala pe care mulți oameni o fac când folosesc ventilatorul. Se pare că poți să răcești ușor camera în care stai, fie ziua, fie noaptea, utilizând o metodă simplă.

Într-un clip video de pe TikTok, care a depășit un număr impresionant de 1,8 milioane de vizualizări până în prezent, utilizatoarea a povestit cum a folosit în mod greșit ventilatorul ani în șir. Iar mulți au rămas uimiți de modalitatea în care poți să răcești ușor camera, într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

Se pare că ventilatorul trebuie să stea invers față de cum știam până acum. El trebuie să tragă aerul proaspăt și rece de afară, noaptea, iar mai apoi îl aduce în casă. În acest mod răcești ușor camera în doar câteva minute.

Metoda prin care poți să răcești ușor camera în care dormi

”Avem un ventilator pornit și ne trezim mirosind și suntem răciți și bănuiesc că e din cauză că avem ventilatorul pornit toată noaptea. Am văzut TikTok-ul cuiva care spunea că nu așa se folosesc ventilatoarele în dormitoare. Am 28 de ani  și vă rog să-mi spună cineva că nu sunt singurul care nu știa asta.

ADVERTISEMENT

Aparent, ar trebui să ai ventilatorul cu fața spre o fereastră cu ferestrele deschise. Și apoi pornești ventilatorul și, practic, aspiră tot aerul cald din camera de afară. Iar apoi, noaptea, când e răcoare, îl întorci invers și trage aerul proaspăt și rece al nopții înăuntru.

Tocmai l-am pus în funcțiune timp de 15 minute și camera mea este probabil cea mai răcoroasă din câte a fost vreodată”, a povestit femeia în clipul video de pe TikTok care de altfel a devenit și viral.

ADVERTISEMENT

Și se pare că ea nu era singura care nu știa această metodă. Videoclipul ei care te învață cum să răcești ușor camera în care dormi a adunat peste un milion de vizualizări, dar și mai bine de 2.500 de comentarii.

Nu puțini sunt cei care nu s-ar fi gândit în niciun caz să pună ventilatorul cu fața spre o fereastră. De asemenea, o mare parte dintre persoane au spus că vor încerca neapărat această metodă, având în vedere temperaturile care continuă să crească.

ADVERTISEMENT