Fotbal intern

Gustavo a semnat prelungirea contractului cu U Craiova, aşa cum Fanatik a anunţat acum două săptămâni. Update

05.06.2020 | 20:18
Gustavo a semnat prelungirea contractului cu U Craiova, aşa cum Fanatik a anunţat acum două săptămâni. Update
Universitatea Craiova l-a cedat pe Gustavo în Emirate / Viorel Moldovan, prezentat oficial la Petrolul. Video
ADVERTISEMENT

Gustavo Vagenin, 28 de ani, a semnat prelungirea contractului cu U Craiova. Anunţul a fost făcut de oficialii clubului pe contul oficial de Facebook.

UPDATE, 5 iunie, ora 20:28 / Gustavo a semnat prelungirea contractului cu U Craiova. “Brazilianul care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Știința pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin”, a fost mesajul postat de olteni pe Facebook.

ADVERTISEMENT

ŞTIREA INIŢIALĂ – 21 mai 2020

UPDATE, ora 17:05 / După apariţia materialului, cei de la Craiova au contactat FANATIK şi au anunţat că cei doi jucători au semnat până în 2022 cu formaţia lui Cristiano Bergodi. Urmează ca aceste contracte să fie înregistrate la Ligă.


Este într-adevăr o situație specială, în condițiile în care, de obicei, contractele sunt scadente în ultima zi a lunii iunie. FANATIK a aflat că șefii din Bănie încearcă să rezolve săptămâna viitoare relația clubului cu cei doi jucători.

ADVERTISEMENT

Gustavo Vagenin și Alexandru Mateiu termină contractul cu Craiova peste 10 zile! În aceeași situație era și Dielna, dar acesta a reziliat deja cu oltenii

Sunt peste 100 de jucători la echipele din Liga 1 care își termină contractele pe 30 iunie 2020. Aceștia trebuie să ajungă la un acord cu formațiile unde muncesc pentru prelungirea pe, probabil, două luni a angajamentelor, astfel încât să poată juca până la terminarea campionatului.

Dar, surpriză, FANATIK a aflat că sunt și jucători care încheie pe 31 mai 2020. Adică peste 10 zile. La Craiova sunt doi astfel de jucători, fostul căpitan Alexandru Mateiu și nou-revenitul Gustavo Vagenin.

Mihai Rotaru și oamenii săi din conducere vor încerca să rezolve în aceste zile situația jucătorilor, având în vedere că vom avea parte de un final încins de campionat, în aceste ultime 8 etape în care Craiova lui Bergodi speră la titlu.

ADVERTISEMENT

E foarte probabil ca ambii să semneze până la terminarea stagiunii și abia apoi să-și negocieze contracte pe o perioadă mai mare cu Craiova sau să plece în alte părți. Interesant este că brazilianul Gustavo, revenit în Bănie pe 5 martie, nici nu a apucat încă să prindă vreun minut oficial de la întoarcere.

  • 3 ani este opțiunea unilaterală pe care o are Craiova de a-i prelungi contractul lui Gustavo, revenit la echipă de două luni după experiența chineză
  • 500.000 de euro a plătit Craiova celor de la Brașov în vara lui 2014 când l-a transferat pe Alexandru Mateiu

În aceeași situație cu cei doi se afla și fundașul Claude Dielna, dar acesta a plecat deja de la Craiova. Fostul dinamovist s-a înțeles cu conducerea pentru rezilierea temporară a angajamentului în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Venezueleanul Mario Rondon de la CFR Cluj este și el la final. Lui Vinicius și Hoban li s-a propus prelungirea, atacantului încă nu!

Și CFR Cluj are de rezolvat o situație similară cu cea de la Craiova. Din informațiile FANATIKMario Rondon, adus liber de contract la echipa campioană, termină cu CFR pe 31 mai 2020.

Nu i s-a propus încă nimic, iar acest lucru dă de gândit în condițiile în care și George Țucudean trebuie să renegocieze, iar Dan Petrescu stă prost în avanposturi. În schimb CFR încearcă să-i țină încă un an pe doi veterani, pe care „Bursucul” îi place, fundașul de 35 de ani Paulo Vinicius și mijlocașul de 37 de ani Ovidiu Hoban!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri