Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi, contrazis după scandalul antrenorilor din SuperLiga! „Gică e un excepțional antrenor, atunci când îl are patron pe Gică Hagi”

Gică Hagi a fost contrazis în direct după ce a luat apărarea antrenorilor din SuperLiga în urma demiterii lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova.
12.04.2024 | 12:47
Hagi contrazis dupa scandalul antrenorilor din SuperLiga Gica e un exceptional antrenor atunci cand il are patron pe Gica Hagi
Hagi, contrazis după scandalul antrenorilor din SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Demiterea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a fost bomba săptămânii în fotbalul românesc. Văzută de multă lume drept o mișcare corectă a lui Mihai Rotaru, îndepărtarea bulgarului de pe banca oltenilor a fost criticată însă de Gică Hagi, antrenorul care a luat titlul cu Farul în ediția precedentă de campionat.

Gică Hagi, contrazis după scandalul antrenorilor din SuperLiga!

Universitatea Craiova întâlnește Farul vineri seara în etapa 4 a play-off-ului cu un cuplu interimar de antrenori, Dragoș Bon – Ionuț Stancu, însă acest lucru nu pare a-i conveni adversaului Gică Hagi. Care a contestat extrem de virulent demiterea bulgarului Ivaylo Petev și a încercat să le ia apărarea antrenorilor din SuperLiga, considerând că nu sunt respectați de patroni.

ADVERTISEMENT

„Să analizăm și declarația lui Gică Hagi după demiterea lui Petev… «Domn’ profesor nu mai există în România».  Declarație surprinzătoare și nu prea… Deci nu mai există meseria de antrenor în România, asta ne spune de fapt Gică Hagi”, a deschis discuția moderatorul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Dacă spune domnnul Hagi așa ceva, înseamnă că se întâmplă ceva la nivelul ăsta. Al antrenorilor…”, e părerea lui Bănel Nicoliță, completat imediat și de Alin Buzărin, un alt invitat permanent al emisiunii a cărei premieră e disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

„Voi cita din Marian Iancu acum. El a spus «Gică Hagi este un excepțional antrneor! Atunci când îl are patron pe Gică Hagi…». Sigur că Hagi este recordmanul de continuitate, este și investitor la Farul, pune șii baniii lui la bătaie.

Dar și acolo au fost perioade în care nu antrena echipa. Era spaniolul ăla care avea cămașa descheiată până la buric, a fost o perioadă Stelică, a mai fost Mircea Rednic într-o vreme. Niciunul dintre ăștia nu a stat vreo sută de ani pe acolo. Au intervenit niște discuții… Și rezultatele. Cred că Stelea a stat 4 sau 5 etape.

ADVERTISEMENT

Hagi asigură acesastă continuitate, crede în noțiunile alea în care antrenorul trebuie să fie respectat. Domn’ profesor, cum se exprimă Gică. La el e un caz special. Pentru că dacă Hagi ar fi fost doar patron, nu și antrenor, chiar dacă a câștigat titlul și meritele lui sunt foarte mari, nu știu cum ar fi reacționat dacă echipa sa ar fi fost eliminată din preliminariile Champions League de Tiraspol. După aia a tremurat la Urartu până s-a calificat, apoi a venit și i-a dat lovitiura decisivă Helsinki”, a declarat Alin Buzărin.

„Au fost chiar momente pe parcursul acestui sezon când se discuta cu argumente faptul că Farul nu prea are șanse să prindă play-off-ul. Chiar Hagi ieșise și spusese «Uitați d  play-off, uitați de tot»”, a continuat și Cristi Coste cu analiza.

ADVERTISEMENT

„Asta se întâmplă la noi. Pentru că rar vezi o campioană, bun e Napoli anul ăsta, și după aia… Dar tot trebuie să termini pe 3-4, nu poți să termini pe 9 după ce iei campionatul. Trebuie să fii acolpo, să te bați măcar câteva etape pentru titlu. Nu sunt fluctuații de genul ăsta… Sau vine una care a terminat anul trecut pe locul 8 si ia campionatul. Apoi termină iar pe 8”, a mai spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

Gica Hagi, REACTIE FURIBUNDA dupa DECIZIA luata de Universitatea, inainte de U Craiova - Farul

ADVERTISEMENT