Sport

Handbalul românesc a fost lovit de coronavirus! O jucătoare de la Dunărea Brăila a fost infectată

05.05.2020 | 20:42
Handbalul romanesc a fost lovit de coronavirus O jucatoare de la Dunarea Braila a fost infectata
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în toată lumea, iar sportul nu face excepție. Tamires Morena Lima, pivotul de la Dunărea Brăila, s-a infectat cu coronavirus, însă nu în România, ci în Brazilia, țară în care se află în acest moment.

Handbalul românesc a fost lovit de coronavirus

Tamires Morena Lima

, jucătoarea Dunării Brăila, a fost infectată cu coronavirus, însă nu se afla în România în momentul infectării, ci în Brazilia, țara sa natală.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea braziliană a fost vehementă la adresa Federației Române de Handbal, când se stabilise ca echipele să dispute 10 meciuri în 22 de zile: „Rușine. Este păcat că Federația Română de Handbal pune banii în fața vieții și a sănătății noastre!

Este ridicolă ideea de a juca 10 partide în 22 de zile în mijlocul unei crize mondiale: Covid19 . Trebuie să ne opunem, să arătăm lumii protestul nostru împotriva acestui lucru”.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus amenință și campionatele de fotbal din Europa

Pandemia de coronavirus

a lovit din plin toate sporturile din lume, iar prima ligă din Olanda și Franța au fost încheiate brusc, pentru a nu risca îmbolnăvirile fotbaliștilor și a membrilor echipelor.

Între timp, Bundesliga dă semne de revenire, dar are nevoie de undă verde din partea cancelarului Angela Merkel.

ADVERTISEMENT

Veștile proaste continuă să vină din Germania, pe măsură ce se fac testele de coronavirus pentru jucători. Un jucător și un membru din staff-ul Borussiei Monchengladbach au fost testați pozitivi cu Covid 19, anunță publicația Rheinische Post.

S-a descoperit că alte zece persoane sunt infectațe cu noul virus, după cei trei jucători de la Koln.

ADVERTISEMENT

„S-au făcut, în total, 1700 de teste pentru coronavirus la 36 de cluburi din primele două ligi. Au fost identificate 10 cazuri de infectare și au fost înștiințate autoritățile medicale”, s-a arătat în comunicatul DFL.

ADVERTISEMENT
Tags: