Sport

Momente uluitoare după Rapid – Universitatea Craiova! Jucătorii olteni nu au putut să meargă la vestiar. Video

Partida Rapid - Universitatea Craiova, 1-2, s-a încheiat cu momente uluitoare din partea suporterilor giuleșteni, care nu le-au permis jucătorilor olteni să meargă la vestiar.
28.08.2021 | 23:23
Momente uluitoare dupa Rapid  Universitatea Craiova Jucatorii olteni nu au putut sa mearga la vestiar Video
Momente uluitoare după Rapid - Universitatea Craiova! Jucătorii olteni nu au putut să meargă la vestiar. Video
ADVERTISEMENT
28-08-2021
20:22

Jucătorii olteni nu au putut să meargă la vestiar, după Rapid - Universitatea Craiova

La finalul partidei, suporterii giuleșteni au pornit o adevărată „ploaie” de sticle aruncate pe teren. Astfel că, jucătorii olteni au fost nevoiți să iasă, de pe teren, prin colțul stadionului.

În minutul 43, la scorul de 1-0 pentru Rapid, Claudiu Belu a avut o intervenție periculoasă asupra lui Nicușor Bancu, pe care l-a lovit cu cotul în plex.

„Centralul” Petrescu i-a arătat cel de al doilea cartonaș galben lui Belu, astfel că Rapid a rămas în inferioritate numerică. Imediat după această fază, giuleștenii au pornit un adevărat „război”, atât în teren, cât și în tribune, fiind nemulțumiți de decizia arbitrului.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor două echipe au pătruns în teren, iar Cristi Săpunaru și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat vorbe grele. În urma acestor incidente, Cristi Săpunaru și Gustavo au primit câte un cartonaș galben din partea arbitrului Petrescu.

După fluierul de final al primei reprize, organizatorii au fost nevoiți să extindă tunelul mobil, care duce spre vestiare, deoarece era haos la tribuna 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în minutul 48, portarul Mirko Pigliacelli a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o petardă, aruncată de fanii Rapidului, a explodat chiar lângă el.

Dan Nistor, declarație neașteptată după Rapid – Universitatea Craiova

Dan Nistor susține că Universitatea Craiova a meritat victoria contra Rapidului.

În același timp, mijlocașul oltenilor a declarat faptul că Markovic va trebui „urecheat”, deoarece ratează prea multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Cred că am meritat victoria. În primul rând, cred că va trebui să-l urechem puțin pe Markovic, pentru că rateaza prea mult. Și azi a avut niște ocazii foarte mari.

Ne dorim cât mai mulți jucători să fie la națională. Mai toate echipele cred că vor avea șanse la play-off. Îmi doresc Rapidul în play-off”, a declarat Dan Nistor, la finalul partidei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT