Cine este tânărul care a lovit 12 mașini după ce a condus beat și drogat. Tatăl său e un important afacerist

Alexandru Năstase    Cerasela Stafie   
în News
15/04/2021, 19:04
Cine este tânărul care a lovit 12 mașini după ce a condus beat și drogat. Tatăl său e un important afacerist
Polițiștii au venit imediat la locul accidentului. Sursa foto - Poliția Română

Tânărul de 31 de ani care a pierdut controlul asupra automobilului pe care îl conducea și a lovit nu mai puțin de alte 12 mașini parcate, era drogat și se urcase la volan și sub influența băuturilor acoolice. Tatăl său este un important om de afaceri.


Update, ora 19:00

Soferul care a cauzat accidentul este Adrien Stephane Mureșan, fiul afaceristului bucureştean Sever Mureşan

Surse din anchetă au declarat pentru Brașov.net că cel care se afla la volan este fiul unui cunoscut om de afaceri bucureștean. Adrien Stephane Mureșan este fiul lui Sever Mureșan, fost membru al echipei de Cupa Davis a României. Omul este cunoscut pentru mai multe afaceri, printre care Banca Dacia Felix sau turneul de tenis masculin din Capitală.

Fiul său, potrivit surselor publicației menționate, a fost implicat într-un accident în care au fost avariate 12 autoturisme. Bărbatul avea o alcoolemie 2,10 mg/litru la prima probă şi 2,20 la a doua probă.

Rezultatele testelor pentru depistarea substantelor psihoactive vor mai întârzia să apară, întrucât acestea sunt realizate la București. Tânărul a rupt un guler cervical, pus de medicii de pe ambulanță pentru a nu se răni. Într-un final, acesta a ajuns la Spitalul de Psihiatrie.


Știre inițială, ora 10:20

Culmea, șoferul cu pricina avea permisul de conducere suspendat și nici nu a putut fi testat în privinta alcoolului în aerul respirat.

Acesta a fost dus în cele din urmă la spital. Conform informațiilor oferite de Poliție, incidentul s-ar fi petrecut pe strada Nucului.

Haos pe o stradă din orașul Brașov!

Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost ranit. Polițiștii ajunși de urgență la locul tamponării au rămas fără cuvinte când au văzut cele întâmplate.

“Conducatorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicala autorizata pentru recoltarea de probe biologice.

S-a făcut lucurl acesta în vederea stabilirii alcoolemiei si a prezentei de substante psihoactive in organism”, mentioneaza IPJ Brasov.

De remarcat că pe numele soferului a fost deschis acum un dosar penal pentru infractiunile de “conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.

De asemenea, acesta trebuie să răspundă în fața legii și pentru “conducerea unui vehicul fara permis de conducere”.

Șoferii ale căror mașini au fost implicate în accident au depus plângeri și așteaptă acum soluționarea cazului.

Închide ×