Fotbal intern

Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB! Acordul expira în 2021. Mesajul „Bizonului”: „Au fost ani fantastici la Steaua București” Exclusiv

04.06.2020 | 21:01
Harlem Gnohere sia reziliat contractul cu FCSB Acordul expira in 2021 Mesajul Bizonului Au fost ani fantastici la Steaua Bucuresti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere este istorie la FCSB. FANATIK a aflat că atacantul francez şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României. Jucătorul nu mai era pe placul lui Gigi Becali, care l-a şi trimis în şomaj tehnic după ce pandemia de coronavirus a blocat Liga 1.

Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB. Mesajul de ultimă oră al „Bizonului”: „Am petrecut ani fantastici la FC Steaua București!”

FANATIK a aflat că Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB, acord care era scadent în vara anului viitor. Fotbalistul nu mai intra în planurile lui Bogdan Argeş Vintilă pentru ultimele opt etape din play-off.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce s-a pus de acord cu Gigi Becali asupra rezilierii contractului, Harlem Gnohere a postat un mesaj de despărțire.

E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să spun la revedere clubului care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de mult timp. Am petrecut trei ani și jumătate fantastici la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din sejurul meu.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experiența mea aici. Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament, la fiecare meci. Sper doar că tot ceea ce am făcut eu pe teren a răsplătit o parte din încrederea pe care mi-au acordat-o.

În inima mea va fi mereu un loc pentru fiecare dintre voi, suporterii, angajații și coechipierii care au contribuit la trecerea mea pe la Steaua. România, te voi păstra în sufletul meu! A fost o poveste foarte frumoasă! Vă mulțumesc!, a scris atacantul francez.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a transmis în final un mesaj special ofițerului de presă al clubului, Cătălin Făiniși: „Ești fratele meu. Sunt fericit că te-am cunoscut aici, la FCSB. Te iubesc, frate!”

FANATIK a anunțat acum trei zile că Harlem Gnohere nu mai vrea să joace la FCSB! A găsit cu Gigi Becali soluția rezilierii!

La începutul acestei săptămâni, FANATIK a scris despre intenția „Bizonului” de a nu mai juca la FCSB. Harlem Gnohere tocmai se întorsese la București de acasă, din Belgia, și a intrat în cele 14 zile de izolare.

ADVERTISEMENT

Intenționa să dea în judecată clubul și să-și ceară drepturile financiare până la finalul contractului care expira în vara lui 2021. Au fost însă câteva discuții cu clubul prin care s-a ajuns la această soluție a rezilierii înțelegerii.

  • 15.000 de euro era salariul lunar al lui Harlem Gnohere la FCSB, el având contract până pe 30 iunie 2021

Pentru a evita un proces lung, Gnohere i-a cerut lui Gigi Becali să-l lase să plece liber de contract. Becali oricum dorea să scape de el, mai ales că încă un an de contract însemna o cheltuială de alte aproape 200.000 de euro cu Harlem. Așa s-a ajuns la soluția rezilierii din această seară.

FCSB a anunțat printr-un comunicat, la ora 21:14, despărțirea de Harlem Gnohere

La puțin timp după ce știrea plecării lui Harlem Gnohere de la echipa lui Gigi Becali s-a rostogolit în on-line, FCSB a venit cu un comunicat oficial, pe pagina de Facebook a clubului, în care îi mulțumește jucătorului.

Harlem Gnohere FCSB
Harlem Gnohere a reziliat contractul cu FCSB

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului. Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 115 partide oficiale în toate competițiile, reușind să înscrie de 51 de ori și să ofere 6 pase de gol.

FCSB îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!, se scrie în mesajul postat la ora 21:14.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere pe transfermarkt, jumătate din cât valora acum un an, în vara lui 2019
  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Dinamo în ianuarie 2017 pentru a-l transfera pe Gnohere la FCSB

 

ADVERTISEMENT