News
notix pixel id

Harta cazurilor de COVID-19 pe fiecare județ după prima săptămână de relaxare. Cum a traversat România primele 7 zile de libertate

25.05.2020 | 14:56
Harta cazurilor de COVID-19 pe fiecare județ după prima săptămână de relaxare. Cum a traversat România primele 7 zile de libertate
A fost publicată o hartă a cazurilor COVID-19 pe județe pentru prima săptămână de relaxare. Sursa foto - https://covid19.geo-spatial.org/
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă harta cazurilor de COVID-19 pe fiecare județ după prima săptămână de relaxare. Astfel, la finalul primelor 7 zile de libertate, România contabilizează nu mai puțin de 18.200 de cazuri de coronavirus. Nu se termină aici.

Harta cazurilor de COVID-19 pe fiecare județ după prima săptămână de relaxare

Avem aproape 5.500 de cazuri active și peste 1.100 de decese de pacienți cu COVID-19. De altfel, două zile la rând raportările au indicat peste 200 de cazuri noi, dar și peste 200 de vindecări.

Vorbim despre un total de aproximativ 11.600 de persoane care au scăpat de acest virus și sunt complet sănătoase. Trebuie specificat că instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizat independent de către comunitatea geo-spatial.org.

ADVERTISEMENT

Cum a traversat România primele 7 zile de libertate

COVID-19 – Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.

Hărți – Conține o hartă cu situația la nivel european, o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă cu comunitățile marginalizate, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.

ADVERTISEMENT

Statistici – Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)

Astfel, Suceava domină și acest clasament. Județul cu cele mai multe cazuri a bifat nu mai puțin de 3453 de îmbolnăviri în ultimele 7 zile.

ADVERTISEMENT

Bucureștiul se află pe locul 2. Orașul condus de Gabriela Firea are 1859 de cazuri de coronavirus în ultima săptămână.

Pe locul 3 se află județul Neamț cu 870 de noi îmbolnăviri. Urmează Botoșani, Arad și Brașov. Aplicația interactivă poate fi vizualizată separat, într-un tab diferit, aici.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri