Sport

Helmut Duckadam, anunț neașteptat! Ce echipă va susține dacă Edi Iordănescu va pleca de la FCSB: „O să fiu cu ei!”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK cu ce echipă va simpatiza dacă antrenorul Edi Iordănescu va pleca de la FCSB.
25.10.2021 | 09:59
Helmut Duckadam anunt neasteptat Ce echipa va sustine daca Edi Iordanescu va pleca de la FCSB O sa fiu cu ei Exclusiv
Helmut Duckadam, anunț neașteptat! Ce echipă va susține, dacă Edi Iordănescu va pleca de la FCSB: „O să fiu cu ei!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost adus pe banca FCSB-ului în luna august a acestui an, însă în ultima perioadă s-a vorbit despre mai multe neînțelegeri între el și patronul Gigi Becali, care ar putea duce la plecarea sa.

Helmut Duckadam, despre echipa pe care o va susține dacă EDi Iordănescu va pleca de la FCSB

„Eroul de la Sevilla” susține că a început să creadă din nou că FCSB poate să facă performanță în momentul în care Edi Iordănescu a fost adus la „cârma” echipei, însă, după cele întâmplate în ultima perioadă la formația roș-albastră, speranțele i-au fost risipite.

ADVERTISEMENT

Totodată, Helmut Duckadam a spus, mai în glumă, mai în serios, că o va susține pe UTA Arad, dacă Edi Iordănesuc va pleca de la FCSB.

„Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de ei (n.r. FCSB). După ce va pleca, o să fiu cu UTA Arad (n.r. râde). Dacă pleacă și Edi Iordănescu, atunci FCSB-ul chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu mai văd nicio șansă de a reveni la echipa care a fost acum șapte-opt ani. Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început și echipa poate să facă performanță, dar se pare că nu e prea importantă performanța”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Helmut Duckadam: „Șansele la titlu au scăzut mult!”

În plus, fostul mare portar s-a arătat deranjat de faptul că cei de la FCSB nu au învățat din greșelile de anul trecut și au ajuns din nou să fie decimați de infectările cu COVID-19. Acesta consideră că șansele roș-albaștrilor de a câștiga titlul au scăzut mult.

ADVERTISEMENT

„E o situație neplăcută, care se repetă, din păcate. Și anul trecut au avut aceeași problemă. Curios este faptul că este singura echipă care are atâtea cazuri de pozitivare a jucătorilor.

Este un semn de întrebare și, în actuala situație, va fi foarte greu, pentru că, în momentul în care stai în carantină 10 sau 14 zile, ai nevoie de cel puțin tot atâta ca să revii la o formă cât de cât acceptabilă.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mari ca și anul acesta să rateze campionatul. Campionatul este foarte lung, dar, în momentul în care ai o diferență semnificativă de puncte și ai jucători accidentați…

Șansele la titlu au scăzut mult. Degeaba s-a amânat meciul cu Farul, pentru că jucătorii care revin după boală au nevoie de câteva săptămâni ca să revină la o formă cât de cât acceptabilă. Va fi foarte greu să aibă forma din ultimele meciuri, pe care le-au câștigat. Asta e, dacă nu s-au învățat minte de anul trecut. Suporterii speră că va rămâne în continuare Edi Iordănescu, cum sper și eu”, a mai spus Duckadam.

FCSB a fost nevoită să amâne partida cu Farul Constanța, din Liga 1, care era programată pentru duminică, din cauza focarului de COVID-19 de la echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT