Fotbal intern

Helmuth Duckadam a dezvăluit ce salariu are la FCSB: „Gigi mi-a tăiat 78 la sută din bani”

26.05.2020 | 15:37
Helmuth Duckadam a dezvăluit ce salariu are la FCSB: „Gigi mi-a tăiat 78 la sută din bani”
Helmuth Duckadam a dezvăluit ce salariu are la FCSB: „Să știe toată lumea, inclusiv Bumbescu! Gigi mi-a tăiat 78 la sută din salariu”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a dezvăluit ce salariu primește la FCSB, după ce Adrian Bumbescu l-a atacat în privința banilor pe care îi ia de la Gigi Becali.

Salariul pe care Helmuth Duckadam îl ia de la FCSB

Helmuth Duckadam a dezvăluit ce salariu primește la FCSB, mai ales că Adrian Bumbescu, fostul său coleg de la Steaua, l-a atacat în privința banilor pe care îi ia de la Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

„Vă dați seama că Adi rămâne în continuare prietenul meu și nu trebuie să ne certăm prin presă. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată.

Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale”.

ADVERTISEMENT

„Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, a spus Helmuth Duckadam pentru prosport.ro.

„Eu consider că și cu bani și fără FCSB e continuatoare Stelei!”

„Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat!

Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86. O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becalia a salvat Steaua de la faliment?”, a continuat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78 la sută, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună.

Încerc să îi fac imgine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali, iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a mai spus președintele de onoare al FCSB-ului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri