Fotbal intern

Tensiuni între Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu. „Eu rămân consecvent, pentru că am văzut că unii își mai schimbă părerea”

21.05.2020 | 11:23
Tensiuni intre Helmuth Duckadam si Ilie Dumitrescu Eu raman consecvent pentru ca am vazut ca unii isi mai schimba parerea
Tensiuni între Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu. „Eu rămân consecvent, pentru că am văzut că unii își mai schimbă părerea”. Foto: DCNews.com
ADVERTISEMENT

Construcția noului stadion din Ghencea l-a determinat pe fostul internațional român din Generația de Aur, Ilie Dumitrescu, să nu mai rămână același personaj fidel de până acum al clubului patronat de Gigi Becali.

Faptul că Ilie Dumitrescu vrea abonament la noul stadion Steaua l-a iritat pe Duckadam

Ilie Dumitrescu era unul dintre cei care a mers permanent în a susține FCSB și pe Gigi Becali în disputa cu clubul creat de Armată în a patra ligă, dar acum pare a-și schimba poziția, fapt care l-a iritat mult pe președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp Ilie Dumitrescu declara:   „Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”.

Ce răspuns i-a dat eroul de la Sevilla

La doar 24 de ore de la această afirmație Helmuth Duckadam i-a dat replica, ținând să menționeze că el va rămâne consecvent cu atitudinea avută și până acum.

ADVERTISEMENT

Iată ce a spus fostul erou de la Sevilla în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, după ce a aflat de intenția lui Ilie Dumitrescu:

Duckdam nu va merge niciodată pe noul stadion

„Eu nu am ce să mai zic despre ce planuri au cei de la CSA Steaua, eu rămân consecvent. Pentru că am văzut că unii își mai schimbă părerea.

ADVERTISEMENT

Păi, l-am văzut pe Ilie că s-a cam schimbat! Își ia abonament. Eu nu am avut nimic cu CSA, nu am și nici nu o să am nimic. Deci, n-o să-mi fac nici abonament”.

Echipa din Ghencea e una nou înființată

Pentru Helmuth Duckadam echipa creată de Armată în 2017 este o echipă care nu poate emite nici un fel de pretenție la palmaresul și la blazonul echipei care a făcut istorie în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Această echipă a CSA-ului,  fie că va ajunge în Divizia B sau în Divizia A, va rămâne tot o echipă nou înființată, care a venit de undeva, de nicăieri”.

 

ADVERTISEMENT