Sport

Helmuth Duckadam dă de pământ cu jucătorii CFR-ului după prima repriză din Gibraltar: „Pare că își lucrează antrenorul!”

Helmuth Duckadam a dat de pământ cu fotbaliștii CFR-ului după prima repriză din meciul cu Lincoln Red Imps, din Gibraltar.
20.07.2021 | 20:17
Helmuth Duckadam da de pamant cu jucatorii CFRului dupa prima repriza din Gibraltar Pare ca isi lucreaza antrenorul
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a spus că fotbaliștii campioanei României nu au nicio dorință și par că își „lucrează antrenorul”, amintind și meciurile anterioare ale clujenilor.

Nici Ionel Dănciulescu nu a fost mai blând la adresa CFR-ului, despre care a spus că nu a învățat nimic din returul din Bosnia, cu Borac Banja Luka, atunci când trupa lui Șumudică a fost la un pas de o eliminare rușinoasă.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam dă de pământ cu jucătorii CFR-ului după prima repriză din Gibraltar

Helmuth Duckadam a vorbit despre prima repriză a CFR-ului din Gibraltar, împotriva lui Lincoln Red Imps, formație care a deschis scorul împotriva campioanei României, având și un joc mai consistent față de CFR Cluj.

„CFR joacă la fel de slab ca în meciurile anterioare, nu e nicio îmbunătățire. M-a surprins plăcut această echipă din Gibraltar, a combinat a avut ocazii multe și a dominat jocul.

ADVERTISEMENT

CFR a fost foarte slabă prima repriză, cred că Marius Șumudică va face niște schimbări, pentru că ceva e clar că nu funcționează bine.

CFR arată ca o echipă care își lucrează antrenorul, par că nu au niciun interes și mă uit la Deac, la Păun, dar nu văd niciun interes din partea lor”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„CFR nu a învățat nimic din meciul cu Banja Luka!”

Ionel Dănciulescu a comentat și el prestația jucătorilor lui Marius Șumudică, despre care a spus că nu au învățat nimic din returul cu Borac Banja Luka, atunci când doar un gol superb marcat de Alex Chipciu a făcut ca soarta partidei să fie decisă în favoarea clujenilor:

„Sunt aceleași probleme pe axul central la CFR, fundașii și mijlocașii defensivi se simte, se simte și lipsa celor doi fundași centrali. CFR nu a învățat absolut nimic din meciul cu Banja Luka.

ADVERTISEMENT

Nu prea arată bine echipa în defensivă, nici în atac nu mișcă extraordinar, dar în defensivă sunt mai multe probleme, primesc din nou gol”.

Marius Șumudică a obținut doar două victorii oficiale de când a preluat-o pe CFR Cluj, în meciul tur cu Borac Banja Luka, scor 3-1 și în prima etapă din Liga 1, cu FC U Craiova 1948, scor 3-2, meci în care oltenii, proaspăt promovați, s-au ridicat la nivelul campioanei României.

De cealaltă parte, Lincoln Red Imps a trecut fără emoții de Fola Esch, din Luxemburg, scor 5-0 în retur, în tur meciul terminându-se la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT