Sport

Pierderi grele pentru FCSB după “măcelul” din Cupa României! Jucătorii care nu pot evolua împotriva lui Sepsi. Meme Stoica a luat foc

FCSB a suferit pierderi grele în finalul meciului de Cupa României cu UTA Arad! Adrian Cojocaru a eliminat trei jucători de la FCSB şi a intrat în vizorul lui Mihai Stoica.
20.10.2022 | 00:15
Pierderi grele pentru FCSB dupa macelul din Cupa Romaniei Jucatorii care nu pot evolua impotriva lui Sepsi Meme Stoica a luat foc
Adrian Cojocaru, la meciul dintre UTA Arad şi FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de la Arad, cu UTA. “Centralul” Adrian Cojocaru a ieşit în evidenţă în finalul meciului cu trei cartonaşe roşii acordate jucătorilor de la FCSB, care au dus la golul egalizator marcat de Postolachi.

Pierderi grele pentru FCSB după “măcelul” din Cupa României! Radunovic, Popescu şi Bouhenna, suspendaţi

Roş-albaştrii au suferit pierderi grele pentru meciul cu Sepsi. Iar cea mai grea pentru Dică este cea a lui Risto Radunovic. Fundaşul stânga a revenit printre titulari după problemele musculare, dar nu a prins finalul meciului în teren.

ADVERTISEMENT

A fost eliminat în minutul 90+1 pentru cumul de cartonaşe galbene. Astfel, Radunovic este suspendat pentru meciul de la Sf. Gheorghe şi, cel mai probabil, Pantea îi va lua locul în banda stângă a defensivei.

Octavian Popescu este o altă absenţă pentru meciul de luni. “Decarul” celor de la FCSB, deşi şi-a pierdut locul printre titulari, rămâne un jucător important pentru roş-albaştrii. El a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică nu îl va avea la dispoziţie nici pe Rachid Bouhenna. Fundaşul central nu ar fi fost titular cu Sepsi, acolo unde sunt aşteptaţi să joace Dawa şi Tamm în centrul defensivei. Bouhenna a văzut două cartonaşe galbene în 10 secunde şi a fost eliminat.

Mihai Stoica a luat foc la finalul meciului: “Un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată”

Partea bună (dacă există o parte bună) pentru Nicolae Dică, este că cei trei jucători eliminaţi: Rachid Bouhenna, Risto Radunovic şi Octavian Popescu vor sta pe bară doar o etapă, toţi fiind eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Mihai Stoica a avut o reacţie virulentă pe Facebook împotriva arbitrului Adrian Cojocaru, pe care îl acuză şi pentru presupuse greşeli din alte meciuri:

“Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare. Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man.

ADVERTISEMENT

În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

“Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat”

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc etc.

Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT