Sport

Helmuth Duckadam se înclină în fața campionilor de la CFR: „Am greşit, îmi cer scuze”

Fost oficial al FCSB, Helmuth Duckadam și-a cerut scuze în direct fotbaliștilor de la CFR, după câștigarea unui nou titlu de campioană.
19.05.2021 | 13:15
Helmuth Duckadam se inclina in fata campionilor de la CFR Am gresit imi cer scuze
ADVERTISEMENT

Imediat după victoria de la Botoșani, căpitanul feroviarilor, Mario Camora, a trimis câteva săgeți către cei care contestau calitățile sportive, vârsta jucătorilor de la CFR și presupusa lipsă de motivație.

Aflat în studioul Digisport, fostul portar Helmuth Duckadam s-a simțit vizat de vorbele lui Camora și a ținut să-și prezinte public scuze față de ardeleni.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam își cere scuze campionilor de la CFR Cluj: „Am spus-o când FCSB era pe val”

Media de vârstă a lotului campioanei CFR Cluj este de 29,4 ani, cea mai mare din Liga 1, iar acest lucru a fost observat de specialiști care au considerat acest aspect unul defavorabil grupării ardelene.

Între cei care au blamat ”experiența” CFR-iștilor s-a numărat și Helmuth Duckadam. Însă, f ostul oficial al FCSB a recunoscut că a greșit și a explicat de ce a mizat pe un triumf al roș-albaștrilor în actuala ediție de campionat.

ADVERTISEMENT

Au şi ei puţină dreptate, pentru că eu am afirmat la un moment dat, şi-mi asum. Asta nu înseamnă că întotdeauna ce afirm am şi dreptate.

Mi-am asumat şi am spus-o în momentul în care FCSB era pe val că dorinţa lor de afirmare şi foamea lor de trofee va fi mai mare decât a CFR-ului care câştigase trei trofee la rând.

ADVERTISEMENT

Că e echipă mai în vârstă şi probabil că nu mai au acel zvâc pentru a câştiga din nou. D-aia am dat şi am zis-o”, a explicat Duckadam, la Digisport.

Duckadam și-a cerut scuze și față de jucătorii și oficialii lui Sepsi

Eroul de la Sevilla a avut mai multe intervenții pe parcursul ultimului sezon în care a comentat evoluțiile adversarilor FCSB-ului, iar una dintre echipele vizate era Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Covăsnenii vor încheia, săptămâna viitoare, cel mai bun sezon din scurta istorie a clubului. În acest moment, secuii sunt pe 3 în clasament, la egalitate de puncte cu U Craiova. Însă, chiar dacă nu vor încheia campionatul pe podium, și locul 4 ar reprezenta e o performanță deosebită pentru Leo Grozavu și echipa lui.

Pentru că la un moment dat a criticat maniera de abordare a covăsnenilor, în meciurile cu FCSB, respectiv CFR, pe care a considerat-o diferită, Helmuth Duckadam și-a prezentat public scuzele și față de gruparea din Sfântu Gheorghe.

”Vreau să spun şi pe această cale, că am ocazia, că m-a nominalizat la un moment dat că aş fi spus că Sepsi nu şi-a apărat corect şansele. Poate că am afirmat-o la un moment dat că Sepsi o lasă mai moale cu CFR-ul, dacă am greşit îmi cer scuze, nu mi-e ruşine de acest lucru. Şi vreau să-i felicit pe cei de la Sepsi pentru că au făcut un play-off fantastic”, a mai spus Duckadam.   

ADVERTISEMENT