Life

Horațiu Mălăele a aflat secretul tinereții. Ce face adesea, la 70 de ani, pentru a se menține în formă

Asta face Horațiu Mălăele de ani buni pentru a se menține în formă. Nimeni nu crede că marele actor are acum 70 de ani.
02.07.2023 | 10:36
Horatiu Malaele a aflat secretul tineretii Ce face adesea la 70 de ani pentru a se mentine in forma
Cum se menține Horațiu Mălăele în formă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Puțini din cei care îl văd pe Horațiu Mălăele ar crede că are acum 70 de ani. Adevărul este că marele actor nu a lăsat niciodată vârsta să fie un impediment pentru el, iar de ani buni are o metodă prin care se menține în formă.

Cum se menține Horațiu Mălăele în formă

Horațiu Mălăele are 70 de ani, dar nu mulți îi dau această vârstă. Secretul care îl ajută pe marele actor să se mențină în formă este viața activă pe care o duce. De ani buni, marea sa pasiune este tenisul. Pe teren intră de fiecare dată când are ocazia.

ADVERTISEMENT

Chiar de curând, Horațiu Mălăele a fost surprins ca un adevărat profesionist, deși era doar la o ieșire amicală cu prietenii. Din imaginile care pot fi văzute aici, se poate observa că maestrul este în largul lui pe teren.

Îmbrăcat în echipament sportiv, cu racheta în mână și plin de energie, Horațiu Mălăele s-a mișcat agil și a acaparat tot terenul, cum nimeni nu s-ar fi așteptat de la o persoană în vârstă de 70 de ani.

ADVERTISEMENT

În trecut, actorul a mai vorbit despre pasiunea sa. A jucat pentru prima dată tenis în urmă cu mai mult de un deceniu și de atunci a devenit o activitate constantă în viața actorului din Moromeții 3. „M-am izbit întâmplător de tenis și a fost o izbitură atât de fatală încât am devenit una și mi-e greu să mă mai despart.

Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi. Sunt dependent de sport. Adică a nu face sport, a nu mă mișca, în cadrul acestor două-trei ore de tenis, pe care îl fac zilnic, pentru mine e o mare frustrare”, spunea Horațiu Mălăele, citat de evz.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum ajuns actorul victima știrilor false

Cu toate că arată și se simte bine, anul trecut, Horațiu Mălăele a fost victima unui fake news care i-a panicat pe fanii acestuia. În mediul online, a apărut informația conform căreia actorul s-a stins din viață.

Atunci, a publicat o schiță însoțită de mesajul:  „Că nu muriți odată, să scăpați de mine!…”. De asemenea, la momentul respectiv, Teatrul Național I.L Caragiale București (TNB) a transmis o reacție oficială pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață a apărut în mediul online, din surse deloc de încredere, informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi murit. Domnul Horațiu Mălăele a fost contactat și a răspuns la telefon personal.  Vă rugăm să nu dați curs informațiilor neverificate și vă sugerăm să raportați asemenea pagini! Vă mulțumim!”,  au transmis reprezentanții TNB.

ADVERTISEMENT