Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horațiu Moldovan a rupt tăcerea după ce Rapid nu a mai câștigat de 3 etape: „Asta e cea mai mare problemă”

Horațiu Moldovan e extrem de supărat după ce Rapid s-a încurcat la Botoșani și a intrat în criză. Dezvăluiri ale portarului naționalei.
03.12.2023 | 12:39
Horatiu Moldovan a rupt tacerea dupa ce Rapid nu a mai castigat de 3 etape Asta e cea mai mare problema
Horațiu Moldovan e extrem de supărat după ce Rapid nu a mai câștigat în SuperLiga de la meciul cu FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan e unul dintre cei mai importanți jucători din Giulești, însă portarul naționalei se pregătește să plece de la Rapid în iarnă. Concluziile sale după un nou semieșec al giuleștenilor.

Horațiu Moldovan, concluzii după Botoșani – Rapid 0-0: „Nu am făcut un meci strălucit”

Lui Horațiu Moldovan nu îi vină nici acum să creadă că Rapid nu a câștigat împotriva „șepcilor roșii”: „Chiar nu știu ce să vă spun. La 2-0 cu U Cluj cred că nimeni nu se gândea că poate fi această întorsătură”.

ADVERTISEMENT

În privința meciului de la Botoșani, lucrurile nu s-au schimbat în bine, iar titlul pare din ce în ce mai departe: „Am făcut o repriza a doua catastrofală și acum cu Botoșani nu cred că am făcut un meci strălucit. 

Era important să obținem 6 puncte nu unul dacă vrem să ne batem la titlu. Asta e cea mai mare problemă. Cumva, am muncit degeaba până acuma. Am câștigat cu FCSB și Craiova și ne încurcăm cu echipele mai slab cotate”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan surprinde: „Meciul cu CSM Alexandria e cel mai important de până acum”

Jucătorii Rapidului au avut o mică ședință la finalul meciului: „Eram supărați că toții, dar n-a fost vorba de scandal, pentru că suntem foarte uniți la Rapid. Suntem băieți cu caracter toți, dar ne puneam o întrebare: Ce trebuie să facem, să schimbăm ca să ne revenim și să avem rezultate”.

Cristiano Bergodi nu se aștepta nici el ca echipa sa să ajungă la trei meciuri consecutive fără victorie: „În vestiar nu a spus prea multe, doar că nu se aștepta să avem acest rezultat. Încă n-am făcut vizionare la meci că am avut refacere”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a surprins din nou când a prefațat meciul din Cupa României: „Ne-am complicat puțin situația și în Cupă, dar cred că e cel mai important meci de până acum. Obiectivul nostru principal este câștigarea Cupei și clasarea pe locurile 1-3. Trebuie să câștigăm cu CSM”. 

Pleacă în iarnă de la Rapid?

Horațiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, așa că poate pleca oricând de la Rapid dacă un club va achita această sumă: (n.r. – Rămâi la Rapid până în vară?) Asta e o întrebare pe care am primit-o în ultimele două săptămâni foarte des, mai am patru meciuri la Rapid și apoi se va deschide perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva se va decide să plătească clauza, atunci mă pot gândi dacă fac pasul afară sau rămân în continuare la Rapid. (n.r. – Eu simt că mai degrabă pleci în iarnă) Chiar dacă aș știi, v-aș spune, dar n-am primit foarte concret, doar discuții”.

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea e difuzată ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Horia Moldovan, dezvăluiri din vestiarul Rapidului după 0-0 la Botoșani

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze