Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horațiu Moldovan, anunț surpriză: „Mai am 4 meciuri la Rapid, iar dacă cineva plătește clauza, plec!”

Horațiu Moldovan e gata de plecare! Portarul Rapidului a dezvăluit că viitorul său ar putea fi decis în pauza de iarnă. De ce depinde transferul.
03.12.2023 | 12:06
Horatiu Moldovan anunt surpriza Mai am 4 meciuri la Rapid iar daca cineva plateste clauza plec
Horațiu Moldovan, anunț surpriză: „Mai am 4 meciuri la Rapid, iar dacă cineva plătește clauza, plec!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Portarul Rapidului a vorbit despre posibilitatea ca el să se despartă de giuleșteni în pauza competițională.

Horațiu Moldovan pleacă de la Rapid!? De ce depinde transferul: „Atunci mă pot gândi dacă fac pasul afară”

„(n.r. – Rămâi la Rapid până în vară) Asta e o întrebare pe care am primit-o în ultimele două săptămâni foarte des, mai am patru meciuri la Rapid și apoi se va deschide perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva se va decide să plătească clauza, atunci mă pot gândi dacă fac pasul afară sau rămân în continuare la Rapid.

(n.r. – clauza de reziliere e de 800.000 de euro?) Asta nu e fair-play să vă spun față de clubul Rapid, dar e acolo, în zona asta”, a declarat Horațiu Moldovan, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Moldovan vrea să apere naționala la Euro 2024

În cazul în care se va despărți de Rapid, titularul din poarta naționalei vrea să neapărat să joace, pentru a nu rata turneul final. Cu Moldovan în poartă, România s-a calificat la turneul final după opt ani. Portarul de 25 de ani a debutat în mandatul lui Edi Iordănescu și a bifat deja opt selecții sub tricolor.

„Da, clar, pentru asta am muncit, să ajung la Euro și dacă voi face pasul afară, asta va fi prima condiție, să plec cu prima șansă la echipa la care merg.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Eu simt că mai degrabă pleci în iarnă) Chiar dacă aș știi, v-aș spune, dar n-am primit foarte concret, doar discuții ”, a adăugat goalkeeperul Rapidului.

În ziua în care Rapid a făcut doar 0-0 la Botoșani, ultima clasată din SuperLiga, România și-a aflat adversarele din grupa de la Euro 2024. „Tricolorii” vor face parte din Grupa E, acolo unde vor da piept cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului dintre Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi vizionată în premieră în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

“PLECI in iarna de la Rapid?” | RASPUNSUL DAT IN DIRECT de Horatiu Moldovan

ADVERTISEMENT