Sport

Horațiu Moldovan, un car de nervi după Rapid – U Cluj 2-3: „Inadmisibil! E șocant să iei 3 goluri după ce conduci 2-0″

Rapid a fost învinsă pe teren propriu de către Universitatea Cluj. Formația lui Ovidiu Sabău a revenit de la 2-0 și a produs surpriza etapei cu numărul 17.
27.11.2023 | 23:35
Horatiu Moldovan un car de nervi dupa Rapid  U Cluj 23 Inadmisibil E socant sa iei 3 goluri dupa ce conduci 20
Horațiu Moldovan nu își poate explica modul în care Rapid a pierdut cu U Cluj după ce a condus cu 2-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a scăpat victoria printre degete chiar în fața propriilor spectatori. Giuleștenii au condus cu 2-0, însă U Cluj a revenit spectaculos și a plecat acasă cu toate punctele. Lovitura decisivă a fost marcată de Ianis Stoica, jucător împrumutat chiar de la rivala FCSB.

Rapid pierde puncte importante în lupta pentru titlu

“Șocant este că am condus cu 2-0 și am primit 3 goluri. Este inadmisibil pentru o echipă care își propune primele locuri. Nu ne mulțumim cu locul 3, pierdem puncte importante acasă. Să nu se înțeleagă greșit, U Cluj este o echipă bună, dar este inadmisibil să pierdem astfel acasă.

ADVERTISEMENT

Nici nu am apucat să revedem, este ceva șocant pentru noi toți, parcă trăim într-un vis negru. Poate ne gândeam la 2-0 câte goluri vom marca, dar este total greșit. Am întâlnit o echipă bună, asta este fotbalul, ne-am păcălit.

Așa este la Rapid, când să facem pașul acesta mai mare ne încurcăm. Dar sper că aceste meciuri în sezonul regulat să ne revenim. Nu știu, n-am apucat să revăd nicio fază, după ce o să facem o analiză o să vedem ce o să se întâmple”, a declarat Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

U Cluj a revenit de la 2-0 și s-a impus cu 2-3

“Nu este o presiune în plus pentru mine, cred că m-am străduit la fiecare meci să-mi fac treaba cât mai bine, este o presiune suplimentară pentru că am ridicat singur ștafeta și sper să o țin cât mai sus.

Vă grăbiți cu această întrebare, nu este perioada de transferuri. Mai avem 5 meciuri la Rapid și este foarte important să terminăm cu bine acest an. După ce se termină perioada competițională avem pauză și mă pot gândi la ce se întâmplă. Nu știu ce se va întâmpla, gândul meu este la Rapid și ce se întâmplă aici”, a completat Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Bergodi a început tare partida. Preferatul tribunei, Papeau, a deschis repede scorul, încă din minutul 14. Cu publicul în spate, Ioniță a punctat pentru 2-0 10 minute mai târziu, iar lucrurile mergeau în direcția bună pentru rapidiști.

Ioan Ovidiu Sabău a avut, însă, alte planuri. A direcționat Universitatea Cluj spre atac, iar Popa a redus din diferență chiar înainte de pauză. În repriza secundă, Rapid a încercat să își mențină avantajul, însă a fost luată prin surprindere de jocul oaspeților. Giuleștenii au fost învinși cu 2-3 și au ratat șansa de a urca pe locul secund al Superligii.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a urcat pe locul 7 în clasament. Formația condusă lui Ovidiu Sabău a ajuns la 2 victorii în ultimele 5 etape și a strâns 23 de puncte în clasament. Pentru U Cluj, urmează meciul cu FCU Craiova.

ADVERTISEMENT