Life

Horia Brenciu i-a spus fiului său că este adoptat. Ce decizie a luat cu privire la mama biologică: „Are dreptul”

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Artistul a spus că i-a mărturisit fiului său că este adoptat.
17.11.2023 | 09:44
Horia Brenciu ia spus fiului sau ca este adoptat Ce decizie a luat cu privire la mama biologica Are dreptul
Horia Brenciu i-a spus fiului său că este adoptat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a făcut declarații despre viața sa de familie. Artistul este un părinte și un soț împlinit, iar acum a mărturisit că Toma, băiețelul său, a aflat faptul că este adoptat, dar încă nu își va cunoaște mama biologică.

Horia Brenciu i-a spus fiului său că este adoptat

Horia Brenciu este mândru de familia sa. El și Alice Dumitrescu au împreună patru copii, Andreea și Maria sunt fiicele producătoarei de televiziune, pe care artistul le iubește ca și cum ar fi ale sale.

ADVERTISEMENT

Totodată, ei mai au împreună o fetiță în vârstă de 11 ani, pe Mina. Iar în anul 2016, au adoptat un băiețel. Procesul a fost unul dificil, dar antrenorul de la Vocea României a și uitat acest lucru.

Fericirea pe care Toma le-o aduce în prezent este tot ce contează. Chiar dacă are numai 7 ani, Horia Brenciu i-a spus fiului său despre fapttul că nu este copilul lor biologic.

ADVERTISEMENT

Mama sa a rămas gravidă când era minoră și a vrut să facă avort, dar artistul și soția lui l-au salvat. Cu toate acestea, Toma o va putea cunoaște, dacă își va dori, atunci când va fi major.

„E al nostru. Energic, inteligent, sportiv, simpatic și foarte iubit.  (…) . Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Deocamdată e preocupat cu școala, baschetul, joaca și prietenii”, a declarat Horia Brenciu pentri viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege artistul cu Andreea și Maria

Cât despre fiicele sale cele mari, Horia Brenciu spune că au o relație minunată. Le-a iubit din prima clip și viceversa, astfel că nu le-a fost deloc greu să devină familia închegată din prezent. 

„Maria și Andreea sunt niște fete de care nu ai cum să nu te îndrăgostești, din prima clipă. Și acum, fără lipsă de modestie… și eu sunt puțin iubibil. Așa că nu a fost chiar greu. Am vrut să le fiu prieten și mi-a ieșit de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Cu Andreea lucrez împreună de aproape 10 ani și suntem o echipă sudată. E deșteaptă, creativă și pe deasupra e și foarte frumoasă. Maria este îngerașul nostru. E cea mai empatică persoană pe care o cunosc. Cum să nu le iubești?!”, a completat Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT