Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, anunț super-important despre Fanatik SuperLiga. „Oamenii trebuie să știe”

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a făcut un anunț important despre emisiune. Vestea este dedicată tuturor fanilor show-ului.
11.03.2024 | 11:20
Horia Ivanovici anunt superimportant despre Fanatik SuperLiga Oamenii trebuie sa stie
Horia Ivanovici, anunț despre FANATIK SUPERLIGA. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se extinde și pe TV, iar acest anunț important a fost făcut de Horia Ivanovici. Gazda show-ului a vrut să îi înștiințeze pe toți oamenii care se uită cu interes la emisiune în fiecare săptămână.

Horia Ivanovici, anunț super-important despre Fanatik SuperLiga. „Oamenii trebuie să știe”

După cum deja știți, a fost făcut un anunț important în acest weekend, atunci când FANATIK SUPERLIGA a revenit pentru prima dată pe TV după o pauză de 10 ani.

ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție a show-ului, Horia Ivanovici a ținut să le dea o veste tuturor celor care privesc cu interes emisiunea săptămână de săptămână.

Astfel, FANATIK SUPERLIGA va rămâne în exclusivitate pe site luni, marți și vineri, de la 10:30, dar o să apară și pe TV, pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică seara, după ora 19:00, atunci când se vor desfășura cele mai importante derby-uri din campionat.

ADVERTISEMENT

“După cum știți am început FANATIK SUPERLIGA și pe Prima Sport 1 sâmbăta și duminica în jurul derby-urilor. Acum suntem pe online în direct și în exclusivitate la emisiunea de bază, pe site-ul FANATIK.RO

Nu se schimbă nimic. Emisiunea de pe online continuă să fie emisiunea de pe online în forță. Cu exclusivități, polemici, cele mai tari declarații”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Când și unde poate fi urmărit show-ul FANATIK SUPERLIGA

“Deja v-am pregătit o bombă pentru astăzi. Va fi o știre tare de tot, dată în premieră. Emisiunea rămâne pe online luni, marți, vineri și din când în când duminică dimineață. Nu se schimbă nimic. O vedeți în direct și în exclusivitate, doar pe site-ul nostru, pe FANATIK.RO.

Doar că acum avem o extensie foarte importantă a FANATIK-ului. În sensul în care ne-am extins și pe TV. Sâmbătă și duminică ne găsiți cu FANATIK SUPERLIGA, aproximativ în aceeași distribuție, la Prima Sport.Vom fi înainte de meciurile derby și după cu toate reacțiile.

ADVERTISEMENT

Practic, e aceeași emisiune. Doar că două zile facem pe TV, sâmbătă și duminică, iar luni, marți și vineri rămânem alături de dumneavoastră, fidelii noștri. Acum, emisiunea este în direct și în exclusivitate doar pe site, pe FANATIK.RO, a anunțat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Vestea importantă a lui Horia Ivanovici despre FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT