Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 11 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCU Craiova – U Craiova

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție, luni, 11 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Sorin Cârțu, Giani Kiriță, Andrei Vochin și Bănel Nicoliță.
11.03.2024 | 00:15
Fanatik SuperLiga luni 11 martie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCU Craiova  U Craiova
Fanatik SuperLiga, luni, 11 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCU Craiova - U Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție de top, luni, 11 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu analiza derby-ului FC U Craiova – Universitatea Craiova de duminică seară. Emisiunea se vede în direct pe www.fanatik.ro. Totodată, FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită la TV duminică seară pe Prima Sport 1.

Fanatik SuperLiga, luni, 11 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCU Craiova – U Craiova

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, revine în forță cu o nouă ediție incendiară, luni, 11 martie, ora 10:30, la doar câteva ore după derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova. Suporterii celor două rivale locale au început încă de sâmbătă dimineață „războiul” pentru supremația din oraș.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, va intra în direct din Bănie pentru a spune lucrurilor pe nume după derby-ul „alb-albastru”. Horia Ivanovici îi mai are alături pe invitații de top Giani Kiriță, Andrei Vochin și Bănel Nicoliță.

Ultima etapă a sezonului regulat a fost de-a dreptul incendiară. Discuțiile, comentariile și analizele vor continua după victoria istorică a Rapidului, scor 4-0 contra rivalei FCSB. Totodată, invitații și analiștii FANATIK SUPERLIGA vor vorbi despre revenirea lui Dinamo, care a scăpat de locurile direct retrogradabile chiar înainte de intrarea în play-out.

ADVERTISEMENT

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile ultimei etape din sezonul regulat. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

Etapa a 30-a din SuperLiga ia sfârșit luni seară cu derby-ul Moldovei, Oțelul Galați – Poli Iași. Nu este timp de respiro pentru că la finalul săptămânii viitoare încep bătăliile din play-off și play-out. Liderul FCSB are un avans de 4 puncte față de Rapid, principala urmăritoare, la intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, luni, 11 martie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT